Izmir vapur saat kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Izmir vapur saat kaça kadar?
  2. Konak Karşıyaka vapur kaç dk?
  3. Konak Karşıyaka vapur çalışıyor mu?
  4. Konak Karşıyaka vapur kaç lira?
  5. Izmirde feribot var mı?
  6. Bostanlı Konak Vapur kaç dakika sürüyor?
  7. Karşıyaka Üçkuyular Vapur kaç dakika?
  8. Bostanlı Konak vapur kaç dakika sürüyor?
  9. Yassıcaada açık mı?
  10. Yassıcaada açıldı mı?
  11. Üçkuyular Karşıyaka Vapur kaç dakika?
  12. Bostanlı Pasaport Vapur kaç dakika?

Izmir vapur saat kaça kadar?

Hafta içindeki arabalı vapur seferlerinde son sefer saatini 22.45'ten 23.10'a kadar uzatan İZDENİZ, pazar günlerindeki seferlerinin başlangıç saati olan 10.15'i ise 08.45 olarak güncelledi. 15.09.2006 yılından itibaren uygulanan araç taşıma ücretleri 2012 yılında da herhangi bir artış yapılmadan uygulanacak.

Konak Karşıyaka vapur kaç dk?

Konak-Karşıyaka 12 dakika.

Konak Karşıyaka vapur çalışıyor mu?

KARŞIYAKA - KONAK (İZDENİZ) KARŞIYAKA - KONAK vapur hattının ilk durağı Konak olup son durağı Karşıyaka durağıdır. KARŞIYAKA - KONAK (Konak > Karşıyaka), her gün çalışıyor.

Konak Karşıyaka vapur kaç lira?

Tam 3.46₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek 1. ve 2. aktarma 0,50 Kuruş, 3. ve sonrası gerçekleşecek tüm aktarmalar ücretsizdir. Öğrenci: 1,64₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir. Öğretmen 3,0₺ - 120 dakika içinde gerçekleşecek aktarmaların tamamı ücretsizdir.

Izmirde feribot var mı?

Arabalı feribot ise İzmir literatürüne İstanbul'dan çok sonra girdi.. Gerçi İzmir'li için karşı kıyıya geçmek kara yolu ile en fazla 30 – 35 dk. sürer. ... Feribot seferleri ise hafta içi 07.10'da başlar, 23.00'de biter. Cumartesi, Pazar 08.25'de başlar, 23.00'de biter.

Bostanlı Konak Vapur kaç dakika sürüyor?

BOSTANLI - KONAK (İZDENİZ) BOSTANLI - KONAK vapur hattının ilk durağı Bostanlı olup son durağı Konak durağıdır. BOSTANLI - KONAK (Bostanlı > Konak), her gün çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANLI - KONAK hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Karşıyaka Üçkuyular Vapur kaç dakika?

Ek bilgi: BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 30 dakika.

Bostanlı Konak vapur kaç dakika sürüyor?

BOSTANLI - KONAK (İZDENİZ) BOSTANLI - KONAK vapur hattının ilk durağı Bostanlı olup son durağı Konak durağıdır. BOSTANLI - KONAK (Bostanlı > Konak), her gün çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANLI - KONAK hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Yassıcaada açık mı?

Daha önceki yıllarda olduğu gibi, bu yıl da adaya Pazartesi hariç her gün gidilebilecek. Yassıcaada vapuru Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri önce saat 08.30'da Karşıyaka İskelesi'nden, daha sonra saat 09.00'da Konak İskelesi'nden hareket edecek. ... Vapurların adadan dönüş saati ise 18.30 olacak.

Yassıcaada açıldı mı?

İzmir'de günübirlik tatilin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Yassıcaada Tesisleri, 14 Haziran'dan itibaren konuklarını ağırlamaya başlayacak. ... tarafından işletilen Yassıcaada'ya İZDENİZ A.Ş.'nin vapur seferleriyle ulaşılıyor.

Üçkuyular Karşıyaka Vapur kaç dakika?

BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) (Üçkuyular > Bostanlı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANLI - ÜÇKUYULAR ( ARABALI) hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 30 dakika.

Bostanlı Pasaport Vapur kaç dakika?

BOSTANLI - PASAPORT (İZDENİZ) BOSTANLI - PASAPORT vapur hattının ilk durağı Bostanlı olup son durağı Pasaport durağıdır. BOSTANLI - PASAPORT (Bostanlı > Pasaport), her gün çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANLI - PASAPORT hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 15 dakika.