TT mobil VoLTE nedir?

İçindekiler:

  1. TT mobil VoLTE nedir?
  2. VoLTE internet harcar mı?
  3. VoLTE hangi telefonlarda var?
  4. VoLTE servisi nasıl kullanılır?
  5. Ekranda HD 2 ne demek?

TT mobil VoLTE nedir?

HD + Görüşme teknolojisi VoLTE ( Voice Over LTE) olarak adlandırılmaktadır. HD+ Görüşme (VoLTE) ses ve görüntülü görüşmelerinizi 4.5G şebekesi üzerinden çok daha yüksek bir ses ve görüntü kalitesiyle gerçekleştirilmenizi sağlayacak bir teknolojidir.

VoLTE internet harcar mı?

Ayrıca bu uygulama ile sesli aramadan video görüşmeye kadar birçok özelliğinden faydalanılmaktadır. Hem konuşurken bir yandan da internetinizi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bilmeniz gereken bir şey var oda VoLTE uygulaması internet ile çalışmakta ve yaptığınız arama sonucu internet paketinizden düşmektedir.

VoLTE hangi telefonlarda var?

GSM operatörlerinin mevcut şebekelerine göre model farklılıkları olmakla birlikte VoLTE hizmetini destekleyen akıllı telefonlar ise şunlar: Apple: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR.

VoLTE servisi nasıl kullanılır?

Android cihazlarda VoLTE özelliğini aktif hale getirmek için ise Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar > VoLTE aramaları seçeneğini aktif hale getirmek gerekiyor. iPhone'lardan farklı olarak Android cihazlarda VoLTE aktif hale getirildiğinde, telefonun ana ekranındaki üst kısımda “VoLTE” logosu da beliriyor.

Ekranda HD 2 ne demek?

Hd+2 teknolojisi telefon görüşmelerinin daha kaliteli ve daha kesintisiz olması için GSM operatörleri tarafından geliştirilmiş bir teknolojidir. Kısacası tamamen şebekenin çekim gücü ile alakalı bir durumdur.