Cebimdeki yabancı Hangi tür?

İçindekiler:

  1. Cebimdeki yabancı Hangi tür?
  2. Cebimdeki yabancı Hangi yabancı filmden uyarlama?
  3. Cebimdeki yabancı filmi nerede çekildi?
  4. Cebimdeki yabanci uyarlama mi?
  5. Cebimdeki yabancı senaryo kimin?

Cebimdeki yabancı Hangi tür?

Komedi Gerilim Cebimdeki Yabancı/Türler

Cebimdeki yabancı Hangi yabancı filmden uyarlama?

Cebimdeki Yabancı filmi, 2016 yılında İtalya'da gişe rekorları kıran 'Perfetti Sconosciuti' den uyarlandı. Kadrosunda Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dramatik komedi filmin senaryosunda Murat Dişli imzası var.

Cebimdeki yabancı filmi nerede çekildi?

2018 yılında vizyona giren Cebimdeki Yabancı filmi, sinemada “tek mekan filmleri” kategorisinde yer alıyor ve filmin dış mekan çekimi bulunmuyor. Filmin nerede çekildiğine dair net bir bilgi bulunmasa da çekimlerin İstanbul'da gerçekleştiği düşünülüyor.

Cebimdeki yabanci uyarlama mi?

Cebimdeki Yabancı, Yabancı Versiyonu Cebimdeki Yabancı filmi, 2016 yapımı İtalyan filmi olan "Perfetti Sconosciuti" filminin Türkiye uyarlamasıdır. Film 2018 yılında Komedi-Gerilim kategorisinde vizyona girmiştir. Film bir tek mekan filmi olmasına rağmen oldukça haraketli atmosferi ile izleyiciyi kendisine bağlıyor.

Cebimdeki yabancı senaryo kimin?

Murat Dişli Cebimdeki Yabancı/Senaryo Aynı zamanda film güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Şükrü Özyıldız (Sinan), Leyla Lydia Tuğutlu (Tuba), Belçim Bilgin (Banu), Serkan Altunorak (Metin) , Şebnem Bozoklu (Esra), Buğra Gülsoy (Kerem) ve Çağlar Çorumlu (Suavi) isimlerinin oynadığı filmin senaryosu da Murat Dişli'ye ait.