SunExpress kilo hakkı ne kadar?

İçindekiler:

  1. SunExpress kilo hakkı ne kadar?
  2. Uçaklarda el bagajı kaç kilogram?
  3. Uçaklarda el bagajı alınıyor mu?
  4. Iç hatlarda el bagajı kaç kilo?
  5. Sırt çantası el bagajı sayılır mi?
  6. Powerbank uçak kabinine alınıyor mu?
  7. Anadolu Jet kilo başı ne kadar?
  8. Pegasus kilo başı kaç tl 2020?
  9. Uçakta kilo başı kaç TL?
  10. Uçakta sırt çantasında neler yasak?
  11. Uçakta Çanta yasak mı?

SunExpress kilo hakkı ne kadar?

Türkiye İç Hatlar
SunFaresTürkiye içi uçuşlarda bagaj hakkı
SunEco15 kg
SunClassic20 kg
SunPremium25 kg

Uçaklarda el bagajı kaç kilogram?

Kabin bagajı ise maksimum 1 adet 8 kg ağırlığında ve 55x40x23 cm ölçülerinde olmalıdır. Kabinde bagaja ek olarak; el çantası/ fotoğraf makinesi/ kamera/ dizüstü bilgisayar/ bebek arabası/puset/ sivri uçlu olmayan şemsiye gibi kişisel eşyalardan herhangi biri taşınabilir.

Uçaklarda el bagajı alınıyor mu?

Tüm el bagajı kurallarına ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz. Uçak içerisine, yalnızca 1 adet ve boyutları en fazla 55x40x20 cm ebatlarında olan kabin bagajınızı getirebilirsiniz. Bagajlarla ilgili merak ettiğiniz her soru için ek hizmet satın alma sayfasının ilgili bölümünü inceleyebilirsiniz.

Iç hatlarda el bagajı kaç kilo?

Yurt içi uçuşlarda bagaj hakkı 15 – 25 kg. arasında değişiyor. Uluslararası uçuşlarda ise, 20 – 40 kg. arası bagajla yolculuk yapabilirsiniz. El bagajında ise 6 kg. ağırlık sınırı var.

Sırt çantası el bagajı sayılır mi?

Havacılığın yeni normallerinde uçak içine el veya sırt çantası dışında kabin boyu bagaj alınmasına izin verilmiyor. Böylece uçağa binişler ve inişler daha hızlı oluyor. Daha az temas gerçekleşiyor. Check-in kontuarında biniş kartı işlemleri esnasında görevliler gerekli uyarıları yapıyor.

Powerbank uçak kabinine alınıyor mu?

Uçağınız gecikme yaşayabilir, bağlantılı uçuşu kaçırabilirsiniz. Bu durumlarda şarj cihazı, elektrik adaptörü ve yedek güç kaynağı (power bank) hayati önem taşımaktadır. Bunları mutlaka el bagajınızda bulundurun.

Anadolu Jet kilo başı ne kadar?

Anadolu Jet Uçuşlarında Ek Bagaj Ücretleri AnadoluJet'te ilave bagaj ücretleri tek yön uçuşlarda kg başına 10 TL, aktarmalı uçuşlarda kg başına 15 TL olarak belirlenmiştir.

Pegasus kilo başı kaç tl 2020?

Pegasus Ek Bagaj Hakkı Ücretleri Bu ücretler aralık olarak şu şekildedir: İç hat ek bagaj ücretleri, Flypgs internet sitesi, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alındığında 5 TL/KG- 10TL/KG aralığında iken, çağrı merkezinden alımlarda 7 TL/KG - 12 TL/KG aralığında değişmektedir.

Uçakta kilo başı kaç TL?

Havayolu iç hat seferlerinde kg başına 6 TL, dış hat seferlerinde de kg başına 10 Euro alıyor. İsteyen yolcular, uçuştan önce paket de satın alabiliyor. İlave 5 kg iç hatlarda 15 TL, dış hatlarda 15 Euro'dan başlayan paketler satın alınabiliyor.

Uçakta sırt çantasında neler yasak?

Kısıtlamaya Neler Dahildir?
  • Su, şurup, içki dahil her türlü sıvı
  • Kremler, losyonlar, yağlar (Kozmetik yağlar dahil), parfümler, maskara dahil. ...
  • Traş köpükleri, deodorantlar.
  • Diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler.
  • Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan. ...
  • Kontak lens sıvıları
Daha fazla öğe...

Uçakta Çanta yasak mı?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, uçuşlarda kabin bagajı kabul edilmeyecek, kabul edilecek eşyaların dizüstü bilgisayar, el çantası, evrak çantası ve bebek eşyaları ile sınırlı olacak.