Bulmacada paylama azar ne demek?

İçindekiler:

  1. Bulmacada paylama azar ne demek?
  2. Bulmaca geveze ne demek?
  3. Açık apaçık ne demek?
  4. Kum falı ne demektir?
  5. Bulmacada çabucak ne demek?
  6. Ahmaklar ne demek?

Bulmacada paylama azar ne demek?

Muaheze hem kınamak ve eleştirmek hem de azarlamak anlamına gelir. Azar kelimesinden türetilen azarlama sözcüğü de paylama ile eş anlamlıdır.

Bulmaca geveze ne demek?

Geveze kelimesinin yedi harfli cevapları bıcırık, başavut, lafazan, yalıcan, yanışak, bıdırık ve şabadan kelimeleridir.

Açık apaçık ne demek?

2. Hiçbir gizli yanı olmayan, herkesçe bilinen, apâşikâr: “Apaçık bir gerçek.” 3. zf. Açıkça, çok açık bir şekilde: Gözlerim bütün hakîkati apaçık görmeye başlamıştı (Kerîme Nâdir).

Kum falı ne demektir?

Kum Falı Nedir Halk arasında kum falı olarak da bilinen remil falı kökeni çok eskilere dayanan bir fal türüdür. Bu fal türüde yıldıznamede olduğu gibi ebced hesabına dayalıdır fark olarak ise kağıt değil kum kullanılır ve yorumlamalarda kum üzerinden yapılır. Bu falı bakan kişiye falcı değil Remal olarak hitap edilir.

Bulmacada çabucak ne demek?

''Çabucak anlamına gelen ikileme'' sorusuna ''Hızlı Hızlı'' cevabı verilebilir. Çabucak Bulmaca Cevabı Nedir? Anında sözcüğü de hiç zaman yitirmeden anlamına geldiği için çabucak kelimesiyle yakın anlamlıdır. Dilimize Arapçadan geçmiş olan sürat kelimesi, hızlı anlamına gelir.

Ahmaklar ne demek?

Cenab-ı Allah hepimizi ahmaklıktan ve ahmaklardan korusun. Ahmak kime denir? Aklı hiç olmayana deli denir. Aklı olup da aklını kullanmayana veya kullanamayana ahmak denir.