Ölüdeniz nereye baglı?

İçindekiler:

  1. Ölüdeniz nereye baglı?
  2. Ölü Denize Nasıl Gidilir Fethiye merkezden?
  3. Fethiye Ölüdeniz derinliği kaç metre?
  4. Ölüdeniz Plajı kaçta açılıyor?
  5. Faralya Fethiye kaç kilometre?
  6. Fethiye denizi sığ mı?
  7. Fethiye Kabak Koyu arası kaç km?

Ölüdeniz nereye baglı?

Ölüdeniz, Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı bir mahalledir. Ölüdeniz kumsalı yüzde seksen iki oyla 2006 yılında Dünya'nın en güzel kumsalı seçilmiştir. Belde, turizm açısından oldukça gelişmiştir.

Ölü Denize Nasıl Gidilir Fethiye merkezden?

Fethiye Otobüs Terminali'ne ulaştıktan sonra ise minibüslere binerek ortalama 40 dakikada Ölüdeniz'e ulaşabilirsiniz. Ayrıca daha konforlu ve hızlı bir çözüm isterseniz Dalaman Havalimanı'ndan taksiye atlayabilir veya transfer araçlarından birini kullanarak da kolaylıkla Ölüdeniz'e varabilirsiniz.

Fethiye Ölüdeniz derinliği kaç metre?

Muhteşem manzarası yanında beğenilen bir dalış noktası olan Afkule' ye Fethiye Limanı'ndan yaklaşık 45 dakikalık bir tekne yolculuğuyla ulaşılmakta ve maksimum derinliği 50 metredir.

Ölüdeniz Plajı kaçta açılıyor?

Park 08:00-20:00 saatleri arası açıktır. Araba ile giriş 20 TL' dir. 2013 sezonu fiyatlarına göre, içeride bir saatlik saatlik kano kirası 10 TL, iki kişilik kano 15 TL, deniz bisikleti 25 TL, 2 şezlong 1 şemsiye kirası 21 TL' dir(2015). Açılış saatlerinde içeride kimse olmadığı için su berrak ve sahil sessiz.

Faralya Fethiye kaç kilometre?

Faralya, Fethiye'ye ve Ölüdeniz'e de çok yakın. Fethiye ile aralarındaki mesafe 25 kilometre ve köy, Ölüdeniz'den sadece 8 kilometre uzaklıkta.

Fethiye denizi sığ mı?

Ayrıca sürekli aldığı esintiden dolayı denizi son derece serindir. Sığ olan deniz sabah saatlerinde çocuklar için son derece uygundur. 2 kilometre uzunluğa sahip olan plaj her ne kadar kalabalık olsa da uzunluğundan dolayı sıkışma yaşanmasına engel olmaktadır.

Fethiye Kabak Koyu arası kaç km?

Fethiye kabak koyu arası yaklaşık km'dir ve ulaşım süresi normal şartlarda araç ile gidilebilen nokya yaklaşık 50 dakika kadar sürmektedir.