Azmak turu ne kadar?

İçindekiler:

  1. Azmak turu ne kadar?
  2. Seferihisar Azmak Koyu nerede?
  3. Azmak Nehri hangi ilimizdedir?
  4. Azmak Deresi yasak mı?
  5. Azmak Denizi nerede?
  6. Azmak Nehri kurudu mu?
  7. Akyaka da deniz var mı?

Azmak turu ne kadar?

Azmak nehri turlarımız sabah 10:00'dan akşam 19:30'a kadar her 15 dakikada bir yapılmaktadır. Azmak nehri tur fiyatı 15TL'dir.

Seferihisar Azmak Koyu nerede?

Seferihisar Azmak Koyu İzmir il Merkezine yaklaşık 50 Km mesafede, nispeten İzmir'in diğer sahil kesimlerine nazaran biraz daha sakin kalmış durumda.

Azmak Nehri hangi ilimizdedir?

Azmak Nehri - Akyaka-Gökova Ula Muğla | Neredekal.com.

Azmak Deresi yasak mı?

Muğla Akyaka'daki 'Kadın Azmağı', kuraklığa bağlı su seviyesindeki azalma gerekçesiyle süresiz olarak insan girişine kapatıldı. ... Akyaka'nın bağlı olduğu Ula Belediye Başkanlığı da azmaktaki su seviyesinin azalması üzerine harekete geçti. Alınan kararla insanların suya girmesi yasaklandı.

Azmak Denizi nerede?

Muğla'da bulunan Azmak Nehri, bölgenin sahip olduğu zenginliklerden biridir. Azmak bir tatlı su nehri olup, nehrin yanlarında sazlıklar, ördekler ve levrekler vardır. ...

Azmak Nehri kurudu mu?

Muğla Akyaka'daki doğa harikası Azmak Nehri de kuraklıktan nasibini aldı. Geçen Nisan ayında NASA'nın "Vay be. ... Muğla'nın Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi'ndeki Azmak Nehri, kuraklığa bağlı su seviyesindeki azalma gerekçesiyle süresiz olarak insan girişine kapatıldı.

Akyaka da deniz var mı?

Akyaka Halk Plajı Yemyeşil doğası ve muhteşem denizi ile Akyaka'nın en çok tercih edilen plajları arasında gösterilen halk plajı, sit alanı içerisinde yer almakta ve mavi bayraklıdır. 250 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki plaj kumludur. Deniz berrak ve sığdır.