Dentinox jel kaç yaş?

İçindekiler:

  1. Dentinox jel kaç yaş?
  2. Nurse Harvey's diş jeli nasıl kullanılır?
  3. Aftojel ne işe yarar?
  4. Nurse Harvey's diş jeli ne işe yarar?
  5. Dencol jel ne kadar süre kullanılır?
  6. Aftojel nasıl uygulanır?
  7. Triamsinolon Asetonat nedir?

Dentinox jel kaç yaş?

Dentinox diş etinin etkilenmiş bölgesine temiz bir parmak ya da pamuk yardımı ile uygulanıp hafifçe masaj yapılır. Özellikle yemeklerden sonra ve uykudan önce uygulanmalıdır. Doz ayarlaması gerekli değildir. Yaş sınırı bulunmamaktadır.

Nurse Harvey's diş jeli nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Ellerinizi temizledikten sonra parmağınızın ucuna bir miktar Nurse Harvey's Dentigel alınız. Diş ve diş etlerine hafif masaj yaparak sürünüz. gerektiğinde aynı uygulamayı tekrarlayınız. Özellikle yemek sonrası uygu öncesi uygulayınız.

Aftojel ne işe yarar?

yaralarda ağrı giderici ve tedavi edici olarak kullanılır. herhangi bir maddeye veya benzer bir ilaç grubuna karşı alerjiniz veya aşırı duyarlılığınız var ise, Deri tüberkülozunuz (verem) var ise, Ağız ve boğazınızda mantar, bakteri veya virüse (suçiçeği, uçuk vb.)

Nurse Harvey's diş jeli ne işe yarar?

Diş ve diş etlerini rahatlatmaya yardımcı jel. Ürünün Faydaları: Diş ve diş etklerinizi rahatlatmaya yardımcı jel. İçerisindeki bulunan karanfil ekstratı sayesinde bebeğinizin diş ve diş etlerinin rahatlamasına yardımcı olur.

Dencol jel ne kadar süre kullanılır?

Ağrının şiddetine göre 6 saatte bir kullanılabilir. Viral grip veya suçiçeği şüphesi olan 16 yaş altı çocuklarda doktor tavsiyesi ile kullanınız. Yaşlılarda kullanımı: DENCOL'ün yaşlı hastalardaki güvenilirlik ve etkinliği incelenmemiştir.

Aftojel nasıl uygulanır?

AFTOJEL'i doktorunuzun veya diş hekiminizin önerdiği şekilde, tedavi edilecek olan bölgeyi ince bir tabaka halinde kaplayacak miktarda kullanınız. Günde iki veya üç kez, tercihen yemeklerden yaklaşık yarım saat kadar önce hasarlı bölgelere uygulayınız.

Triamsinolon Asetonat nedir?

Triamsinolon asetonid, belirgin bir antienflamatuvar etkisi olan sentetik bir glukokortikoid kortikosteroittir. Hidrokortizon gibi tuz tutucu özellikleri de olan doğal glikokortikoidler, adrenokortikal yetmezlik durumlarında yerine koyma tedavisi için kullanılırlar.