Uçak bileti tarihi değiştirilebilir mi?

İçindekiler:

  1. Uçak bileti tarihi değiştirilebilir mi?
  2. Pegasus Uçak Bileti ertelenebilir mi?
  3. THY Uçak Bileti ertelenebilir mi?
  4. En uygun bilet değişikliği nasıl yapılır?
  5. Alınan otobus bileti ertelenir mi?
  6. Uçak bilet iptal edince para geri gelir mi?
  7. Otobüs bileti ne zamana kadar değiştirilebilir?

Uçak bileti tarihi değiştirilebilir mi?

Evet. Ama dikkatinizi çekmek isteriz ki: Biletlerdeki bütün değişiklikler(tarih,güzergah vb.) hava yolu şirketi tarafından uygulanan tarife koşullarına göre, taşıyıcının iç kurallarına ve acentamızın telif hakkı kurallarına göre işlenmektedir.

Pegasus Uçak Bileti ertelenebilir mi?

Biletini flypgs.com veya mobil kanallardan satın alan misafirlerimiz, flypgs.com'da Bilet İşlemleri'nin altında yer alan "İletişim bilgilerini değiştir" seçeneğinden değişiklik yapabilir veya 12 12 numaralı çağrı merkezimizi arayarak değişiklik işlemini gerçekleştirebilir.

THY Uçak Bileti ertelenebilir mi?

THY bilet değiştirme; daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğine verilen genel bir isimdir. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçak biletlerinizi 0850 840 23 69 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizden kolayca değiştirebilirsiniz.

En uygun bilet değişikliği nasıl yapılır?

Bilet iptal, iade ve değişiklikleri ile ilgili 0850 333 88 88 numaralı destek hattımızdan bize ulaşarak, bilet kuralları içerisinde işlem yaptırabilirsiniz.

Alınan otobus bileti ertelenir mi?

Biletbayi.com sitesinden satın almış olduğunuz otobüs biletlerini, firma fark etmeksizin sefer saatinden 24 saat öncesine kadar iptal ettirebilmeniz mümkündür. Geri iade edilen ücrette ise herhangi bir kesinti yapılmamaktadır.

Uçak bilet iptal edince para geri gelir mi?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde bilet hizmet bedeli hariç tüm tutarlar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 2 saat kala biletinizde iptal ya da değişiklik yapmak istediğinizde ise tarafınıza sadece havaalanı vergisi iade edilmektedir.

Otobüs bileti ne zamana kadar değiştirilebilir?

Otobüs firmaları ve bilet satışı yapan tüm kurumlar, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne uymak durumdadır. Bu yönetmeliğin Madde 36.8'e göre bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır.