Clean Lite lazer nedir?

İçindekiler:

  1. Clean Lite lazer nedir?
  2. Clean Lite diode lazer mi?
  3. Clean Lite IPL mi?
  4. Clean Lite nedir?
  5. Diot buz lazer nedir?
  6. Epilasyon Ütüleme sistemi nedir?
  7. IPL ile lazer epilasyon kaç gün aralıklarla yapılır?

Clean Lite lazer nedir?

CLEAN LITE PLUS ile ağrısız, sancısız epilasyon keyfi. Yeni CLEAN LITE, OPT soğutma sistemi ve UHR & FHR modları ile tüm bölgelerde güvenle kullanabilirsiniz. OPT sayesinde -3 derece soğutma ile hiçbir anastezi gerekmeksizin, tüm uygulamaları ağrısız ve acısız şekilde gerçekleştirerek, tam bir epilasyon keyfi sağlar.

Clean Lite diode lazer mi?

Yeni CLEAN LITE Diode lazer, hassas ciltler için özel. Profesyonel ve yüksek konfor sunan güçlü bir epilasyon cihazı.

Clean Lite IPL mi?

CLEAN LITE BUZ IPL ile ağrısız, sancısız epilasyon keyfi... Yeni CLEAN LITE buz ipl lazer, hassas ciltler için özel. Profesyonel ve yüksek konfor sunan güçlü bir epilasyon cihazı.

Clean Lite nedir?

Clean Lite, elektrik kesintisi durumunda, uygulama yapılan kişiye zarar vermesini önleyici sistem otomatik olarak devreye girer. İz bırakmaz, yan etkisi yoktur ve kesinlikle kalıcı bir rahatsızlık vermez. 4 Farklı başlık model alternatifi. Sorunsuz çalışabilen başlık soğutmaları.

Diot buz lazer nedir?

Diode (Ütüleme - buz) lazerler 810 nm dalga boyundaki lazerlere verilen genel isimdir. ... Diode ütüleme lazerler diğer lazer sistemlerinden farklı teknolojik özelliklere sahiptir. Epilasyonda kullanılsa da birbirlerinden önemli farklar gösterirler. Diode ütüleme lazerler diğer lazerlerden daha derine inerler.

Epilasyon Ütüleme sistemi nedir?

Lazer başlığının cilt üzerinde ütü yapar gibi gezdirilerek yapılması nedeniyle uygulama tekniği ütüleme lazer olarak söylenmektedir. Kişinin cilt ve kıl tipine göre dalga boyunu ayarlayabilen teknolojisi sayesinde 8 nm dalga boyları ile kişilere hızlı ve etkin lazer epilasyon imkanı sunabilmektedir.

IPL ile lazer epilasyon kaç gün aralıklarla yapılır?

IPL lazer uygulamaları genellikle 4-6 hafta aralıklarla yapılır.