Game Pass ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Game Pass ne işe yarıyor?
  2. Game Pass PC kaç TL?
  3. Microsoft Game Pass ne işe yarar?
  4. Xbox Game Pass avantajları nelerdir?

Game Pass ne işe yarıyor?

Xbox platformuna 2017 yılında gelen yeni üyelik paketi Game Pass, aylık belli bir ücret karşılığında birçok oyunu oynama imkanı sunuyor. ... Yurtdışında ayda 9.99, Türkiye'de ise 29 TL'ye abone olunabilen sistemde 100'ün üzerinde Xbox One ve Xbox 360 oyununa sınırsız erişim imkanı sağlanıyor.

Game Pass PC kaç TL?

100'ün üzerinde yüksek kaliteli bilgisayar oyununu Windows 10'da oynayın. Artık bilgisayar kataloğunda Bethesda oyunlarını, çıktığı gün oynanabilen yeni oyunları ve EA Play'i içeriyor. Microsoft Hesabınızdan iptal edilmediği sürece abonelik aylık 29,99 TL üzerinden otomatik olarak devam eder.

Microsoft Game Pass ne işe yarar?

Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold'u ve 100'ün üzerinde yüksek kaliteli oyunu içerir. Aylık düşük bir ücret karşılığında oyunları konsol ve bilgisayarda arkadaşlarınızla oynayın ve EA Play üyeliği edinin. Abonelik normal aylık fiyattan otomatik olarak devam eder.

Xbox Game Pass avantajları nelerdir?

Xbox Game Pass Ultimate nedir ve avantajları nelerdir? Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold'un tüm avantajlarının yanı sıra 100'ün üzerinde yüksek kaliteli konsol ve bilgisayar oyunu içerir. Sürekli yeni oyunlar eklenmeye devam eder, böylece oynamak için her zaman yeni bir şeyler bulabilirsiniz.