Muradiye Genel müdür?

İçindekiler:

  1. Muradiye Genel müdür?
  2. Muradiye Vakfı Nedir?
  3. Muradiye Vakfı Okulları kimin?
  4. Muradiye bursluluk sınavı ne zaman?
  5. Mustafa Kalfaoğlu hoca kimdir?
  6. Muradiye Vakfı nerede?

Muradiye Genel müdür?

kemal özaydın - General Manager - Muradiye kültür vakfı | LinkedIn.

Muradiye Vakfı Nedir?

Muradiye Vakfı Muradiye Kültür Vakfı, 1978 yılında Ankara'da kurulmuştur. Muradiye kelime olarak -güzele ve iyiye dair - tüm dileklerin gerçekleştiği yer anlamındadır. Vakfımız, kurulduğu günden itibaren akıl ve gönül kanatlarına sahip nesiller yetiştirebilmeyi murad etmiştir.

Muradiye Vakfı Okulları kimin?

Muradiye Kültür Vakfı, 1978 yılında "Çöllü Hoca" lakabıyla tanınan Hacı Bayram Camii imamı Rıza Çöllüoğlu tarafından kuruldu. yerel seçimlerinden sonra başta Ankara olmak üzere Refah Partili Belediyelerin işbaşına geldiği kentlerde peşpeşe aldığı ihalelerle 20'ye yakın şirket kurarak büyüdü.

Muradiye bursluluk sınavı ne zaman?

2021 Bursluluk Sınavı Detayları Bursluluk sınavı 7 Mart tarihinde düzenlenecek. Sınava 4, 5, 6 ve 7. sınıfta okumakta olan öğrenciler girebilecek.

Mustafa Kalfaoğlu hoca kimdir?

İlk,orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.1969 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu.Bilahare Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Özel Kalem Müdürlüğü,Bursa vaizliği,Donanım Müdürlüğü,idari işler Müdürlüğü ve Ankara vaizliği yaptı.1978 yılında Rıza Çöllüoğlu hocaefendi ile birlikte Muradiye ...

Muradiye Vakfı nerede?

Muradiye Kültür Vakfı, 1978 yılında Ankara'da kurulmuştur.