1 sınıf yüz yüze eğitim hangi dersler var?

İçindekiler:

  1. 1 sınıf yüz yüze eğitim hangi dersler var?
  2. 1 sınıflar kaç saat canlı ders yapacak?
  3. Yüz yüze eğitim hangi ders kaç saat?
  4. Yüz yüze Eğitim'de hangi dersler olacak?
  5. Bir ders saati kaç dakika sürüyor?
  6. Ilkokulda bir ders saati kaç dakika?
  7. Ortaokullarda din kültürü dersi kaç saat?
  8. Ilkokul 1 sınıflar için canlı ders var mı?
  9. Ilkokulda kaç saat canlı ders yapılacak?
  10. 1 ders kaç dakika lise?

1 sınıf yüz yüze eğitim hangi dersler var?

Bu sınıflarda Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, yabancı dil, din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri yüz yüze eğitimle olacak. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise bu sınıflarda sadece uzaktan eğitim yapılacak.

1 sınıflar kaç saat canlı ders yapacak?

1. SINIFLARDA YÜZ YÜZ VE CANLI DERS SAYISI: 1. sınıflarda İngilizce dersi olmadığı için tüm derslere sınıf öğretmenleri girmektedir. Bu sebeple haftada 24 saat yüz yüze eğitim yapan bir sınıf öğretmeni, 6 saat canlı ders yaprak haftada 30 saat ders vermektedir.

Yüz yüze eğitim hangi ders kaç saat?

Bütün risk gruplarındaki illerde bulunan özel eğitim okulları, özel eğitim sınıfları ve özel eğitim ana sınıflarında öğle arası verilmeyecek olup bir ders saati 30 dakika, teneffüsler ise 10 dakika olacak şekilde haftada 5 gün ve günde 6 ders/etkinlik saati yüz yüze eğitim yapılacak.

Yüz yüze Eğitim'de hangi dersler olacak?

Bu sınıflarda Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, yabancı dil, din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri yüz yüze eğitimle olacak. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise bu sınıflarda sadece uzaktan eğitim yapılacak.

Bir ders saati kaç dakika sürüyor?

Bir ders saati 50 dakikadır.

Ilkokulda bir ders saati kaç dakika?

Hazırlanan rehbere göre ilkokul, ortaokul ve liselerde ders süreleri, sınıf boyutu ve öğrenci sayısı göz önünde bulundurularak 40 dakikayı aşmayacak şekilde planlanacak. Bu doğrultuda yüz yüze eğitimde lise ders süreleri de yine 40 dakikayı aşmayacak şekilde düzenlenecek.

Ortaokullarda din kültürü dersi kaç saat?

7. Beşinci sınıfta Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri (20 ders saati) ile en az dört (4) ders saatlik seçmeli dersi tamamlamak kaydıyla, imkân ve şartları uygun olan okullarda isteğe bağlı olarak onsekiz (18) ders saatine kadar yabancı dil dersi öğretimi yapılabilir ...

Ilkokul 1 sınıflar için canlı ders var mı?

Salı itibari ile 1., 4. sınıflar ve Hazırlık sınıfları Pazartesi - Cumartesi günleri dahil her gün 8:30 - 20:20 arası istenilen saatte "Canlı Ders" yapılabilecek. 1., 4. sınıflar ve Hazırlık sınıflar için haftalık açılabilecek canlı ders için bir kota uygulanmayacak.

Ilkokulda kaç saat canlı ders yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü 'canlı dersler için ilkokullarda günlük toplam 4 ders saati, ortaokullarda günlük toplam 6 ders saati aşılmamalıdır.

1 ders kaç dakika lise?

DERS SAATLERİ Yazıya göre ilk, ortaokul ve lise ders süreleri, sınıf boyutu ve öğrenci sayısı dikkate alınarak 40 dakikayı aşmayacak şekilde olacak.