Marmaray Göztepe'ye gidiyor mu?

İçindekiler:

  1. Marmaray Göztepe'ye gidiyor mu?
  2. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü hangi Marmaray Durağı?
  3. Marmaray ile Göztepe Parkına nasıl gidilir?
  4. Göztepe köprüsünden Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsüne nasıl gidilir?
  5. Söğütlüçeşme metrobüs durağından Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsüne nasıl gidilir?
  6. Göztepe Parkı hangi durak?

Marmaray Göztepe'ye gidiyor mu?

MARMARAY, Göztepe, Kadıköy bölgesinde bulunan Göztepe Marmaray İstasyonu konumuna giden son Tren aracıdır. 02:54 civarında buradan geçer.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü hangi Marmaray Durağı?

Marmaray'ın Anadolu Yakasındaki Ayrılık Çeşmesi durağında inildikten sonra Ziverbey istikametine giden minibüsler ile kampüse ulaşılabilir.

Marmaray ile Göztepe Parkına nasıl gidilir?

Metrobüs ile Söğütlüçeşme durağında inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Göztepe durağında indiğinizde Göztepe Özgürlük Parkı'na ulaşabilirsiniz.

Göztepe köprüsünden Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsüne nasıl gidilir?

Taksim'den 129T'ye binerek Göztepe Köprüsü durağında indikten sonra 10E, 14B, 14ES, 8E numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Söğütlüçeşme metrobüs durağından Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsüne nasıl gidilir?

Metrobüs ile son durak olan Söğütlüçeşme durağında inilir ve oradaki otobüs durağından geçen Kadıköy'den gelen ve Fakülteler durağından geçen otobüslerden herhangi birisiyle ortalama 7-8 dakika süren bir yolculuktan sonra Göztepe Yerleşkesi'ne ulaşılabilir.

Göztepe Parkı hangi durak?

Ümraniye'den 14ES, 14B numaralı otobüslerden birine binerek Altıyol durağında ininiz. Buradan yolun karşısına geçerek 4, 16D, 222, 16 numaralı otobüslerden birine binerek Göztepe durağında indiğinizde Göztepe 60.Yıl Parkı'na ulaşabilirsiniz.