Digiturk kaç lira?

İçindekiler:

  1. Digiturk kaç lira?
  2. Digiturk destek mail adresi nedir?
  3. beIN Connect Digiturk hangi kanalda?
  4. Digiturk kaç faturada kapanır?
  5. BEIN Connect üyeliği kaç para?
  6. beIN Connect nereden izlenir?
  7. Digiturk fatura ne zaman kesilir?
  8. Lig tv ne kadar?
  9. beIN Connect filmleri ücretli mi?

Digiturk kaç lira?

Aile Yıldızı Paketi İçeriği, Kanalları, Kampanyaları ve Fiyatları hakkında bilgi alın. Digiturk Film Paketi ile her ay 40 yeni film evinizde!...Digiturk 2021-2022 Fiyatları
Digiturk PlusFiyat 15 TL
Digiturk PlusIQFiyat 18 TL
Digiturk PlusIQ 4KFiyat 20 TL
Digiturk 4KFiyat 10 TL
1 satır daha

Digiturk destek mail adresi nedir?

Digitürk Müşteri Hizmetleri Mail Adresi Nedir? Digitürk müşteri hizmetlerinden almak istediğiniz destek için e-posta yardımıyla iletişim kurmak istiyorsanız, destek@digiturk.com.tr adresini kullanabilirsiniz.

beIN Connect Digiturk hangi kanalda?

Digitürk beIN SPORTS 77. kanalda yayın akışını sürdürmektedir.

Digiturk kaç faturada kapanır?

Ödenmemiş 3 faturası biriken üyelerimizin, güncel dönem faturası hariç tüm fatura borçlarını ödememesi durumunda yayınları kapanmaktadır.

BEIN Connect üyeliği kaç para?

* Ücretsiz 30 gün sonrasında, ayda sadece 14,90 TL. Dilediğin an üyeliğini iptal et!

beIN Connect nereden izlenir?

İçerikleri sadece beIN CONNECT mobil uygulamaları ile ya da www.beinconnect.com.tr üzerinden veya internete bağlı beIN Connect'inden izleyebilirsin.

Digiturk fatura ne zaman kesilir?

Digiturk'te faturalar, her ayın 3'ünde kesilmektedir. Faturanızın son ödeme tarihi de aynı ayın 16'sı olmaktadır ve bu tarih faturanızın sağ üst kısmında belirtilmektedir. Faturanızın son ödeme tarihi hafta sonu ya da resmi tatiller nedeniyle birkaç gün öncesi ya da sonrası olarak değiştirilebilir.

Lig tv ne kadar?

- Bu uydu alıcı ile Türksat Şampiyon Anadolu Paketi'taki yüzlerce kanal ve diğer uydularda izlenebilmektedir. - Digiturk kanal/paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. - Taraftar paketine 21,99 TL'lik Turksat Giriş Paketi ile birlikte üye olunabilir.

beIN Connect filmleri ücretli mi?

beIN Connect, Digiturk üyelerine ücretsiz sunuluyor, paketinizin üstüne hem film hem de yerli yabancı dizi arşiviniz olmuş oluyor, mesela ben Flash'ın iki sezonunu buradan bitirdim.