Honda şanzıman yağı değişimi kaç km?

İçindekiler:

  1. Honda şanzıman yağı değişimi kaç km?
  2. A3 şanzıman yağı kaç km de değişir?
  3. Honda CVT şanzıman yağı ne zaman değişir?
  4. Honda Civic otomatik şanzıman yağı ne zaman değişir?
  5. Otomatik vites araba şanzıman yağı ne zaman değişir?
  6. Otomatik araçlarda şanzıman yağı azalırsa ne olur?
  7. Honda CVT şanzıman yağı kaç litre?
  8. Honda Civic şanzıman yağı kaç litre alır?

Honda şanzıman yağı değişimi kaç km?

Genel itibariyle bu değişim aralığı 40.000 kilometreden başlar 120.000 kilometreye kadar gider. Eğer elinizde kullanım kılavuzu yoksa en geç 100.000 kilometrede otomatik vites şanzıman yağını değiştirmelisiniz.

A3 şanzıman yağı kaç km de değişir?

Aracınız otomatik şanzımanlı* güç aktarım organı ile donatılmıştır. Aracınızın güç aktarım organlarının doğru ve sağlıklı çalışabilmesi için her 60.000 km'de şanzıman yağının değiştirilmesi gerekmektedir.

Honda CVT şanzıman yağı ne zaman değişir?

Şanzıman yağı 2 yılda veya 40 bin Km de değişiyor ve yüksek maliyete sebep oluyor.

Honda Civic otomatik şanzıman yağı ne zaman değişir?

Bu yağ sürekli değişmez. İçim rahat olsun diyorsanız 40.000 kilometrede bir seviye kontrol ettirip değişim yaptırabilirsiniz. Otomobil üreticilerin kataloglarda belirttiği değerler genellikle 80.0.000 kilometre arasında oluyor.

Otomatik vites araba şanzıman yağı ne zaman değişir?

Bu nedenle, otomatik şanzıman yağı için değişim zamanınızı belirlerken aracınızın kullanım kılavuzunda önerilen zaman çizelgesine göre hareket etmeniz doğru olacaktır. Uzmanlar ise her 60 bin kilometrede, bu yağın değişmesini tavsiye eder.

Otomatik araçlarda şanzıman yağı azalırsa ne olur?

Şanzıman yağı eksildikçe şanzımanda vuruntu, şanzımandan ses gelmesi, vites değişiminde zorlanma gibi belirtiler görülür. Sonrasında da vites değişimi yapılamaz hale gelebilir. Sürüş güvenliği azalır.

Honda CVT şanzıman yağı kaç litre?

Honda ATF HCF-2 Otomatik Şanzıman Yağı - 1 Litre Honda dolum yağıdır. Yetkili servislerde kullanılan Honda ürünüdür. Yeni nesil CVT Şanzımanlı Honda Civic FC5 2016 sonrası araçlar için uygun üründür.Yağ değişimlerinde 4 litre kullanılmaktadır.

Honda Civic şanzıman yağı kaç litre alır?

Yetkili servislerde kullanılan Honda ürünüdür. Yeni nesil CVT Şanzımanlı Honda Civic FC5 2016 sonrası araçlar için uygun üründür.Yağ değişimlerinde 4 litre kullanılmaktadır.