TOKİ indirim ne zaman olacak?

İçindekiler:

  1. TOKİ indirim ne zaman olacak?
  2. TOKİ Evleri ne zaman devredilebilir?
  3. Kura çekiminde Yedek ne demek?
  4. Tokide asil ne demek?
  5. Toki taksitlerine ne kadar zam geldi 2021?

TOKİ indirim ne zaman olacak?

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi 21 Eylül'de başlıyor. Bu yıl ikincisi yapılacak kampanyada indirim oranı %22 olarak belirlendi.

TOKİ Evleri ne zaman devredilebilir?

Satın alınan konutlar üçüncü şahıslara devredilebilir mi? Alt gelir grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçlarını bitirip malik olunana kadar devredemezler. Borcu devam ederken konutunu devreden hak sahiplerinin sözleşmeleri feshedilir.

Kura çekiminde Yedek ne demek?

Ataması yapıldığı halde göreve başlamayanların, belirtilen süre içerisinde belge teslim etmeyenlerin/feragat edenlerin veya başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilenlerin yerine, mezkûr Yönetmelik hükümlerine istinaden yedek listeden atama yapılacaktır.

Tokide asil ne demek?

TOKİ'nin kurasını çektiği projelerde kazanan isimler asil ve yedek olarak açıklanıyor. ... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kuras çekilen projelerde kazanan isimler asil ve yedek olarak açıklanıyor.

Toki taksitlerine ne kadar zam geldi 2021?

Ancak, bu oran 2021 yılı ikinci altı aylık dönem için İdaremizce %5 olarak uygulanacaktır. İdare'ce satılan arsaların geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak 2021- 30 Haziran 2021 dönemi) Yİ-ÜFE oranı ile güncellenecek olup, bu oran %22,04'dür.