Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığına atanabilmek için sınavın yapıldığı gün itibariyle gereken yaş şartı nedir?

İçindekiler:

  1. Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığına atanabilmek için sınavın yapıldığı gün itibariyle gereken yaş şartı nedir?
  2. Sosyal Güvenlik Denetmeni ne demek?
  3. Sosyal Güvenlik Denetmeni ne is yapar?
  4. SGK ifade daveti nedir?
  5. SGK Müfettişliği hangi puan türü?

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığına atanabilmek için sınavın yapıldığı gün itibariyle gereken yaş şartı nedir?

b) (Değişik:RG-17-30285) Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, c) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak.

Sosyal Güvenlik Denetmeni ne demek?

Sosyal güvenlik denetmen yardımcısı; Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde çalışan, denetim gerekçesi ile kendilerine verilen görevleri yerine getiren, yazılı emir üzerine kontrol, denetim ve inceleme gibi sorumlulukları olan kişiye verilen mesleki unvandır.

Sosyal Güvenlik Denetmeni ne is yapar?

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Ne Demek? Sosyal güvenlik denetmen yardımcısı; Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde çalışan, denetim gerekçesi ile kendilerine verilen görevleri yerine getiren, yazılı emir üzerine kontrol, denetim ve inceleme gibi sorumlulukları olan kişiye verilen mesleki unvandır.

SGK ifade daveti nedir?

Bu gibi durumlarda incelemeyi gerçekleştiren Sosyal Güvenlik Denetmenleri veya bazı işlerde SGK Müfettişleri bahsi geçen tarafları ifadesine başvurulmak üzere incelemenin gerçekleştirildiği il müdürlüğüne ya da bazı durumlarda mümkün ise Kurumun merkezine davet etmektedirler. ...

SGK Müfettişliği hangi puan türü?

Sosyal Güvenlik Kurumu müfettiş yardımcılığı mesleğine girmek isteyen adayların ÖSYM tarafından düzenlenmiş ve geçerliliği süren KPSS A Grubu oturumu puanlarına sahip olmaları gerekmektedir. Kurum bu meslek için KPSS P48 puan türü ile KPSS P22 puan türünü adaylardan talep etmektedir.