Üzüm çekirdeği kapsülü ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Üzüm çekirdeği kapsülü ne ise yarar?
  2. Solgar üzüm çekirdeği ekstresi ne ise yarar?
  3. Üzüm çekirdeği ne işe yarar?
  4. Solgar Hawthorne Berry ne işe yarar?
  5. Immunat siyah üzüm çekirdeği nasıl kullanılır?
  6. Hawthorn Berry Solgar nedir?
  7. Alıç ekstraktı ne işe yarar?
  8. Üzüm çekirdeği nasıl elde edilir?

Üzüm çekirdeği kapsülü ne ise yarar?

Zengin E vitamini içeriği sayesinde daha keskin görmeyi sağlamaya yardımcı olur. İltihaplanma ve enfeksiyon tedavisinde doğal ilaç olarak kullanılan üzüm çekirdeği bu etkenlere bağlı gelişen kireçlenme, egzama, cilt problemleri, sinüzit, kolit, gastrit ve idrar yolu enfeksiyonu gibi rahatsızlıklara iyi gelir.

Solgar üzüm çekirdeği ekstresi ne ise yarar?

Üzüm çekirdeğinin temel görevi antioksidan olmasıdır. Vücudu, kendi içinde oluşan ya da dış kaynaklı serbest oksijen radikallerinden ve diğer radikallerden korur. Üzüm çekirdeğinin antioksidan özellikleri çok tanınmış antioksidan vitaminler olan C vitamininden 20 kat ve E vitamininden ise 50 kat daha üstündür.

Üzüm çekirdeği ne işe yarar?

Üzüm Çekirdeğinin Hayat Kurtaran 10 Güçlü Faydası
  • Üzüm Çekirdeğinin Hiç Bilmediğiniz 10 Önemli Faydası
  • 1) Kan Şekerini Düzenler.
  • 2) Kalp Sağlığını Korur.
  • 3) Beyin Fonksiyonlarını Düzenler.
  • 4) Yağ Yakar, Toksin Atar.
  • 5) İltihap ve Enfeksiyonu Temizler.
  • 6) Bağırsak ve Böbrek Florasını Korur.
  • 7) Sivilce Oluşumunu Önler.
Daha fazla öğe...

Solgar Hawthorne Berry ne işe yarar?

Kan Basıncını Düşürme Hawthorne'un kan basıncını düşürmedeki etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır.Bitkinin vazodilatör aktivitesi ve prostoglandinler üzerindeki etkileri kan basıncını düşürmede yardımcı olmasını sağlamaktadır.

Immunat siyah üzüm çekirdeği nasıl kullanılır?

Günlük olarak sabah 1 ölçek, akşam 1 ölçek kullanılması tavsiye edilmektedir. (5ml. ölçekli kaşık kutu içerisinde yer almaktadır). Yemeklerden 1 saat sonra bir bardak su ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir.

Hawthorn Berry Solgar nedir?

Solgar hawthorne berry ürünüyle tablet formunda 520mg'lık alıç meyvesinden elde edilen alıç tozunu sunmaktadır. Alıç meyvesi C vitamini bakımından oldukça zengindir. Genellikle kalbe giden kan yetersizliğinden kaynaklı oluşan ağrıların azaltılmasında faydası olabilir . Bunu kan basıncını düzenlemesiyle sağlamaktadır.

Alıç ekstraktı ne işe yarar?

Alıç, kalp hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Kalp yetmezliği, göğüs ağrısı ve düzensiz kalp atışı gibi sorunlar için de kan damarlarında kullanılır. Ayrıca düşük tansiyon ve yüksek tansiyon, "arterlerin sertleşmesi" (ateroskleroz) ve yüksek kolesterolü tedavi etmek için kullanılır.

Üzüm çekirdeği nasıl elde edilir?

Üzümün sap kısmından soktuğunuz tokayı yavaşça çevirin. Çekirdekler tokaya tıkalacaktır. Ardından tokayı geri çekin, çekirdekleri böyle tek tek toplayabilirsiniz.