Istanbul Bozcaada arası kaç saat sürüyor?

İçindekiler:

  1. Istanbul Bozcaada arası kaç saat sürüyor?
  2. Bozcaadaya otobüs ile nasıl gidilir?
  3. Geyikliden Bozcaadaya nasıl gidilir?
  4. Izmirden Bozcaada Nasıl Gidilir?

Istanbul Bozcaada arası kaç saat sürüyor?

Araba kullananlar İstanbul-Bozcaada arasında Yenikapı - Bandırma hızlı feribotlarını da kullanabilir. Her gün sabah ve akşam saatlerinde yapılan seferlerde yolculuk ortalama 2 saat sürüyor.

Bozcaadaya otobüs ile nasıl gidilir?

Çanakkale Şehir Merkezinden: Şehiriçi Otobüs Hattını yada Ticari Taksi Yollarıyla Otogar'a ulaşıp otogardan kalkan GEYİKLİ Minibüsleri ile feribot iskelesine kadar ulaşabilir ve Feribot ile Bozcaada'ya geçebilirsiniz. Bu Yöntem ile Bozcaada'ya ulaşım süresi yaklaşık olarak 2 saat sürmektedir.

Geyikliden Bozcaadaya nasıl gidilir?

Bozcaada'ya tek ulaşım yolu Geyikli'den kalkan feribot seferleri ile gidilir. Geyikli Ezine'ye bağlı beldedir. Geyikli'ye Çanakkale Ezine yolu üzerinden aracınız ile 45 dakikada gelebilir buradan adaya geçmek için Bozcaada Geyikli feribot seferlerini kullanabilirsiniz. Yaz kış seferler düzenlenmektedir.

Izmirden Bozcaada Nasıl Gidilir?

İzmir istikametinden yola çıktığınızda, Çanakkale'ye varmadan önce Ezine ve Geyikli yol levhalarını izleyerek iskeleye varabilirsiniz. Çanakkale'ye ulaştıktan sonra Bozcaada-Geyikli yol levhalarını izleyerek yaklaşık olarak 50 dakika içerisinde Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi'ne ulaşabilirsiniz.