En uzun öpüşme rekoru kaç saat?

İçindekiler:

  1. En uzun öpüşme rekoru kaç saat?
  2. En uzun osuruk kaç saniye?
  3. Geğirme rekoru kaç?
  4. Dünya öpüşme rekoru kaç saat?
  5. Dünya öpüşme rekoru ne kadar?
  6. Bir insan günde kaç kez Osurur?
  7. Dünyadaki en büyük kim?
  8. Dünya su içme rekoru ne kadar?
  9. Sarılma rekoru kaç saat?
  10. Günde 12 saat uyumak normal mi?

En uzun öpüşme rekoru kaç saat?

Tayland'da Sevgililer Günü için düzenlenen "en uzun öpüşme" yarışmasına katılan Taylandlı çift 58 saat, 35 dakika, 58 saniye öpüşerek rekor kırdı

En uzun osuruk kaç saniye?

Gelelim osuruk rekoruna. Guinness rekorlar kitabına göre Londralı Bernard Clemmens adlı bir adam, aralıksız 2 dakika 42 saniye ile bu konuda dünya rekorunun sahibiymiş.

Geğirme rekoru kaç?

115.2 Desibellik Geğirme Rekoru - Haberler.

Dünya öpüşme rekoru kaç saat?

Tayland'da, Sevgililer Günü kutlamaları çerçevesinde en uzun süre öpüşme rekoru kırıldı. Pattaya sahilinde toplanan biri eşcinsel 14 çiftten 7'sinin, 2009 yılında Almanya'da kırılan ve Guinness Rekorlar Kitabı'na giren 32 saat 7 dakika 14 saniyelik en uzun öpüşme rekorunu geçerek, yeni bir rekor kırdıkları belirtildi.

Dünya öpüşme rekoru ne kadar?

En uzun öpüşme rekoru 'te Tayland'lı çift, 50 saat, 25 dakika ve 1 saniye boyunca öpüşerek dünyanın en uzun öpüşmesini gerçekleştirdi.

Bir insan günde kaç kez Osurur?

1. Sağlıklı bir insan, günde ortalama 15 defa gaz çıkarır. İyi insanın içinde kötü şey durmaz. Sağlıklı bir insan günde ortalama 15 defa gaz çıkarır.

Dünyadaki en büyük kim?

Sultan Kösen (d. 10 Aralık 1982, Mardin), Guinness Rekorlar Kitabı'na göre yeryüzünün yaşayan en uzun insanı. Boyu 2 metre 51 santimetre'dir. Aynı zamanda 27,5 cm ile yeryüzünün “en büyük ellerine” ve 36,5 cm ile “en büyük ayaklarına” da (60 numara ayakkabı) sahiptir.

Dünya su içme rekoru ne kadar?

Derya Can'dan yeni dünya rekoru: Salda Gölü'nde yapılan rekor denemesinde 2 dakika 18 saniyede 70...

Sarılma rekoru kaç saat?

Tayland'da sevgililer günü için bir araya gelen 26 çift birbirlerine tam 26 saat 26 dakika 26 saniye sarılarak bir dünya rekoru kırdı.

Günde 12 saat uyumak normal mi?

Uzmanlara göre yetişkinler günde en az 7, en fazla 9 saat uyumalı. Ancak 7-9 saat uyku yetmiyorsa ve kendinizi uykulu hissediyorsanız 10 saat üzerinde uyuyorsanız, "hipersomni" olabilirsiniz.