Passolig şifremi nasıl değiştiririm?

İçindekiler:

  1. Passolig şifremi nasıl değiştiririm?
  2. Passolig kart olmadan maça girilir mi?
  3. Passolig şart mı?
  4. Passolig cüzdan karta nasıl para yüklenir?
  5. Passolig bir kişi kaç bilet alabilir?
  6. Fenerbahçe passolig kaç lira?
  7. Türkiye maçı için passolig gerekli mi?

Passolig şifremi nasıl değiştiririm?

Şifrenizi, Passolig İnternet Sitesi'nden, 0850 724 33 44 Passolig İletişim Merkezi'nden ve ortak ATM'lerden değiştirebilirsiniz. Yurt dışı kart kullanımlarınızda Chip&Pin uygulamasına geçen ülkelerde Passolig Banka Kartınızı mevcut şifreniz ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

Passolig kart olmadan maça girilir mi?

Kartınız henüz kurye tarafından teslim edilmemiş ise, Passo Mobil uygulamasının “cep telefonu ile maça giriş” özelliğini kullanarak ya da stadyum gişelerinden “Tek Girişlik Pass Card” alarak stadyuma giriş sağlayabilirsiniz.

Passolig şart mı?

Maç biletinizi nasıl alacaksınız? ... Artık Passolig Kartınıza para yükleyerek dilediğiniz maça biletinizi alabilirsiniz. 'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.

Passolig cüzdan karta nasıl para yüklenir?

Yükleme yapmak istediğiniz Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kartınızın numarasını yazın. Sırası ile T.C Kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu girin ve para yatırma haznesine yükleme tutarı kadar para yerleştirin. Onay ekranından tüm bilgileri onaylayıp, işleminizi onaylayın.

Passolig bir kişi kaç bilet alabilir?

Bir kişi kendisi ile birlikte toplam beş kişi adına (5 adet) bilet satın alabilir.Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Fenerbahçe passolig kaç lira?

Bu sene maç heyecanını televizyonlar yerine tribünlerde yaşamak isteyen taraftarlar Passolig satın almaya başladılar bile. Fenerbahçe Passolig fiyatı 2021 için 48 TL olarak belirlendi. Bu fiyatı ödeyen taraftarlar Passoliglerine sahip oluyor ve maçlara gidebiliyor.

Türkiye maçı için passolig gerekli mi?

A Millî Futbol Takımı, Karadağ ile 1 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te Beşiktaş Park'ta oynayacağı 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının öncelikli bilet satışı, Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. ... Bilet satışlarında Passolig zorunluluğu aranmayacak.