Denizli İstanbul tren var mı?

İçindekiler:

  1. Denizli İstanbul tren var mı?
  2. Izmir İstanbul tren var mı?
  3. Denizli Eskişehir arası tren kaç saat?
  4. Hangi illere tren var?
  5. Istanbul İzmir tren yolculuğu kaç saat?
  6. Afyon Denizli arası tren var mı?

Denizli İstanbul tren var mı?

Denizli'den İstanbul'a tren seferleri günlük olarak Denizli kalkış ve İstanbul (Pendik) istasyonuna varış olarak gerçekleşiyor. İlk tren saat 08:00'de hareket ediyor ve yolculuk ortalama 12 saat 38 dakika sürüyor. Denizli İstanbul tren fiyatları ise 81,97 TL olarak belirlendi.

Izmir İstanbul tren var mı?

İzmir'den İstanbul'a seyahat etmek için iki rota seçeneği var. 1) Tren: ... Yolculuk süresi 3 saattir. İzmir'den saat 18.00'de ayrılabilir ve İstanbul'a 09: 00'da gelebilirsiniz.

Denizli Eskişehir arası tren kaç saat?

Pamukkale Ekspresi, Denizli > Afyon > Kütahya > Eskişehir arasında her gün işler. Eskişehir'den İstanbul(Pendik)'a YHT lerle, Dinar'dan Isparta ve Burdur'a otobüsle bağlantı vardır. Denizli Eskişehir tren yolculuğu yaklaşık 8 saat 25 dakika sürmektedir.

Hangi illere tren var?

Ana hat trenlerinin durduğu şehir merkezleri şunlar: İzmir, Manisa, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Afyon, Denizli, Eskişehir, Ankara, Konya, Karaman, Niğde, Adana, Osmaniye, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Malatya, Elazığ, Muş, Diyarbakır, Batman.

Istanbul İzmir tren yolculuğu kaç saat?

Yolculuk süresi altı saattir. İstanbul'dan saat 12.00'de ayrılarak İzmir'e saat 22.00'de gelebilirsiniz. Biletlere rezervasyon linkleri üzerinden ulaşılabilir.

Afyon Denizli arası tren var mı?

DenizliAfyon Arası Sadece Pamukkale Ekspresi Treni Çalışmaktadır. ... Afyon Denizli arası yolculuk Süre: 4 saat 45 dakikadır. Tam pulman bilet Fiyatı 29 TL dir.