8333 nedir?

İçindekiler:

  1. 8333 nedir?
  2. E-okul sınıf listesi nereden bakılır?
  3. 8333 e nasıl üye olunur?
  4. E okul üyeliği nasıl iptal edilir?
  5. Öğrenci bilgilerini nasıl öğrenebilirim?
  6. 8383 ücreti ne kadar?

8333 nedir?

OGRENCI TCKIMLIK NO yazıp 8383'e göndererek paket aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Çocuğunun eğitim ve okul durumu hakkında her türlü bilgiyi doğru kaynaktan almak isteyen velilerin kullanabileceği bilgi servisidir. ​Veli Bilgilendirme SMS Servisi aboneliği aylık 2,5 TL'dir.

E-okul sınıf listesi nereden bakılır?

İlk önce e okula giriş yapıyor sol menüdeki "ilkokul-ortaokul öğrenci işlemleri"ni tıklıyoruz. Açılan ekran öğrenci arama ekranı olacaktır. Bu ekrandayken sayfadaki yazıcı simgesini tıklıyoruz. Yazıcı simgesine tıklayınca raporlar ekranı açılacaktır.

8333 e nasıl üye olunur?

Öğrenci bilgilerini mobil ortamdan SMS ile "otomatik" olarak alabilecekler. Bunun için üye olmanız yeterlidir. Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383'e gönder. Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır.

E okul üyeliği nasıl iptal edilir?

Nakil Bilgisi, Vb. E-okul sms aboneliğini iptal etmek istiyorsanız yapmanız gereken “IPTAL” yazıp 8383 'e göndermek.

Öğrenci bilgilerini nasıl öğrenebilirim?

Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın. Daha sonrasında öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

8383 ücreti ne kadar?

Servisle ilgili bilgi alabilmek için YARDIM yazıp 8383'e kısa mesaj gönderebilirsiniz. MEB Mobil Bilgi Servisine abonelik vergiler dahil aylık 2,5 TL'dir. Sorgulama komutlarını kullanarak yapılacak sorgulamalarda 8383 kısa numarasına gönderilen her SMS vergiler dahil 1 TL olarak ücretlendirilir.