TRT Belgesel bugün neler var?

İçindekiler:

  1. TRT Belgesel bugün neler var?
  2. Özel teslimat TRT Belgesel sunucusu kimdir?
  3. TRT Belgesel savasın efsaneleri hangi gun?
  4. TRT Belgesel büyük aile çiftliği neresi?
  5. Büyük aile çiftliği saat kaçta?
  6. TRT Belgesel bal ülkesi nerede?
  7. Savaşın efsaneleri yeni bölüm ne zaman?
  8. Savaşın Efsaneleri konusu nedir?
  9. TRT Belgesel de büyük aile çiftliği ne zaman başlıyor?
  10. Büyük aile çiftliği Amanda Owen kaç yaşında?
  11. Hatice Muratova kimdir?
  12. Honeyland hangi ulke?
  13. Savaşın dahileri ne zaman?

TRT Belgesel bugün neler var?

  • 06:58İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı
  • 07:00Özel Tim Semender (Ayrıntılı Altyazı)
  • 07:55Eşyanın Serüveni.
  • 08:40En Tehlikeli Okul Yolları(Sesli Betimleme Ve Ayrıntılı Altyazı)
  • 09:30Hurdadan Hazineye (Sesli Betimleme Ve Ayrıntılı Altyazı)
  • 09:55Büyük Düşler Büyük İşler.
Daha fazla öğe...

Özel teslimat TRT Belgesel sunucusu kimdir?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

TRT Belgesel savasın efsaneleri hangi gun?

TRT Belgesel'in sevilen yapımı "Savaşın Efsaneleri" cumartesi günleri saat 20.00'de ekranlara gelecek. Belgeselde tarihteki büyük komutanların çarpıştıkları savaşlar anlatılıyor.

TRT Belgesel büyük aile çiftliği neresi?

İngilizce adı "Our Yorkshire Farm" olan Büyük Aile Çiftliği adlı belgesel kuşağı, İngiltere'de çekildi. 2000 dönümlük kırsal arazide yaşayan ailenin 9 çocuğu vardır.

Büyük aile çiftliği saat kaçta?

Dokuz çocuğuyla birlikte İngiltere'nin ücra çiftliklerinden birinde yaşayan Amanda ve Clive Owen çiftinin, zorlu şartlarla nasıl başa çıktığını izliyoruz. 👨🏻‍🌾 “Büyük Aile Çiftliği”, 20.30'da TRT Belgesel'de.

TRT Belgesel bal ülkesi nerede?

Yönetmenliğini Tamara Kotevska ve Ljubomir Stefanov'un yaptığı, çekimleri 3 yıl süren belgesel film Bal Ülkesi, Kuzey Makedonya'da Avrupa'nın son kadın arı yetiştiricisi unvanına sahip Türk kökenli Yörük Hatice Muratova'nın yaşamını konu ediniyor.

Savaşın efsaneleri yeni bölüm ne zaman?

Sezon Genel Fragmanı Dünyaya yön veren komutanların tarihe geçen mücadelelerine tanık olduğumuz “Savaşın Efsaneleri”, yeni sezon ilk bölümüyle 25 Ekim Pazar 20.00'de TRT Belgesel'de.

Savaşın Efsaneleri konusu nedir?

SAVAŞIN EFSANELERİ KONUSU Neredeyse yüzyılda bir gerçekleşen, büyük komutanların birbirleriyle çarpıştıkları savaşlar… Savaşın sebepleri, tarafları karşı karşıya getiren süreç, hazırlıklar, kırılma anları, müthiş taktikler, orduların avantajları ve sonuç anbean kronolojik olarak canlandırılıyor.

TRT Belgesel de büyük aile çiftliği ne zaman başlıyor?

Büyük Aile Çiftliği”, yeni bölümüyle 19.45'te TRT Belgesel'de.

Büyük aile çiftliği Amanda Owen kaç yaşında?

İngilizce adı 'Our Yorkshire Farm' olan Büyük Aile Çiftliği, İngiltere'nin 2000 dönümlük kırsal arazisinde yaşayan ve hayatlarını çiftçilik yaparak geçiren 9 çocuklu bir aileyi konu alıyor. Çift Amanda Owen (46) ve Clive Owen (67). Röportaj 2020 yılına ait.

Hatice Muratova kimdir?

Kuzey Makedonya'nın İştip şehri yakınlarındaki Bekirli Köyü'nde yaşayan, Bal Ülkesi (Honeyland) filminin ana karakteri Hatice (Hatidze) Muratova, Sundance Film Festivali'nde kazandıkları 3 ödül ve iki dalda Oscar'a aday gösterildikten sonra film ekibi tarafından kendisine hediye edilen daha merkezi konumdaki yeni ...

Honeyland hangi ulke?

"Yabancı Dilde En İyi Film" ile "En İyi Belgesel Film" kategorilerinde Oscar ödüllerine aday gösterilen 2019 Makedonya yapımı "Honeyland" (Bal Ülkesi) belgeseli, 21.30'da TRT 2'de izleyiciyle buluşacak. TRT destekli belgeselin Başrollerinde Hatidze Muratova, Nazife Muratova ve Hussein Sam'ın yer alıyor.

Savaşın dahileri ne zaman?

Savaşın Dahileri”, 15.45'te TRT Belgesel'de.