Pilot kalem lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Pilot kalem lekesi nasıl çıkar?
  2. Koltukta pilot kalem lekesi nasıl çıkar?
  3. Gömlekten kalem lekesi nasıl çıkar?
  4. Kumaştan pilot kalem lekesi nasıl çıkar?
  5. Jel kalem lekesi nasıl çıkar?
  6. Kotta tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

Pilot kalem lekesi nasıl çıkar?

Elde oluşan tükenmez lekesini çıkarmak için domates veya domates suyu rahatlıklar kullanılabilir. Bunun için elde oluşan lekeli bölge, domatesten kesilen bir parça ile güzelce ovulmalıdır. Lekeli bölge yeterince ovulduktan sonra tükenmez kalem lekesinin kaybolduğu görülecektir.

Koltukta pilot kalem lekesi nasıl çıkar?

Koltuktan Kalem Lekesi Çıkarmak Bunlar arasında üzüm ya da elma sirkesiyle beraber maden suyu, karbonat ve limon kullanarak güzel sonuçlar alabilirsiniz. Bu sayede koltuklara bulaşan kurşun kalem, keçeli kalem ya da pilot kalemler için başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Gömlekten kalem lekesi nasıl çıkar?

Lekeyi çıkarmak için yapmanız gerekenler: -Lekeyi çıkartma işleminde mutlaka ağartıcı içermeyen sıvı çamaşır deterjanı kullanın. -Deterjanı, bir bardak su ile karıştırın. -Elde ettiğiniz karışımı temiz ve beyaz bir beze ya da kağıt havluya emdirerek, tükenmez kalem lekesi olan bölgeye bastırınız.

Kumaştan pilot kalem lekesi nasıl çıkar?

Pilot Kalem Lekesi Nasıl Çıkar?
  1. Saf Alkol. Saf alkolü yeterli miktarda kumaş yüzeyine dökün. ...
  2. Çamaşır Suyu. Bu işlemin ardından beyaz sabun ya da dilerseniz beyaz kumaşlarda Domestos gibi yoğun kıvamlı bir çamaşır suyu kullanabilirsiniz. ...
  3. Ilık Su. ...
  4. Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici.

Jel kalem lekesi nasıl çıkar?

Jel Kalem Lekesini Çıkarmak (Yüksek Pigmentli Mürekkep) Hemen sabun veya normal deterjanla yıka. Jel mürekkep üreticilerinin tamamı yüksek pigmentli yapısı nedeniyle jel mürekkebi çıkarmanın imkansız olmasa da zor olabileceğini itiraf eder.

Kotta tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar?

Mürekkep lekesi yeni oluşmuş ise lekenin üstüne kağıt havlu bastırarak mürekkebin dağılmasını önleyebilirsiniz. Ardından beyaz sirke ve beyaz sabun karışımıyla hazırladığınız ılık su ile lekeyi silebilirsiniz.