Evim Şahane nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Evim Şahane nasıl ulaşabilirim?
  2. Evim Şahane hangi yıl?
  3. Evim Şahane dış ses kimdir?
  4. Güle güle oturun para alıyor mu?
  5. Evim Şahane devam edecek mi?
  6. Mimar Selim Bey evli mi?

Evim Şahane nasıl ulaşabilirim?

Evim Şahane' ye Nasıl Müracaat Edilir? Programa katılmak isteyenler, Kanal D'nin internet sitesine girip, başvuru formunu doldurabilirler.

Evim Şahane hangi yıl?

Evim Şahane, 'de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan bir mimari dekorasyon programıdır. Program, mimar Selim Yuhay tarafından sunulmuştur.

Evim Şahane dış ses kimdir?

Kanal D'de bir dönem yayınlanan Evim Şahane programını izleyici severek takip ediyordu. Başvuru yapanların evlerini yenileyen programın bir de dış sesi vardı. O ses ünlü dublaj sanatçısı Sungun Babacan'dan başkası değildi.

Güle güle oturun para alıyor mu?

Programa katılan ailelerin dramatik hikâyeleri de izleyicilerin oldukça ilgisini çekiyor. Güle Güle Oturun programına katılmak tamamen ücretsizdir. Gerek başvuru aşamasında gerekse dekorasyon sonrasında katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Evim Şahane devam edecek mi?

Hafta içi her gün ekrana gelen programın yeni sezonda yayınlanmamasına karar verildi. Uzun süre Kanal D'nin gündüz kuşağında yayınlanan program böylece yayından kaldırılmış oldu. Program 2012 yılında yayın hayatına başlamıştı. Evim Şahane'de Mimar Selim Yuhay sık sık sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyordu.

Mimar Selim Bey evli mi?

Evlin Avidore. 2005–2015 Selim Yuhay/Eşi