Yüze sürülen C vitamini ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Yüze sürülen C vitamini ne işe yarar?
  2. C vitamini nasıl kullanılır Cilt?
  3. C vitaminin üstüne nemlendirici sürülür mü?
  4. Serum C vitamini nasıl kullanılır?
  5. W Lab C vitamini nasıl kullanılır?

Yüze sürülen C vitamini ne işe yarar?

C vitamini serumu asidiktir. Cildi ölü hücrelerden arındırır parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturabilir. Cilde uygulandığında cildin kollajen ve elastin üretimini hızlandırarak cilt sorunlarını iyileştirmesini adeta tetikleyebilir. ''kolajen'' cildi dolgunlaştıran ve sarkmasını önleyen proten lifleridir.

C vitamini nasıl kullanılır Cilt?

Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temiz cilde masaj şeklinde uygulanmalıdır. Nemlendirici uygulamasından önce ancak tonikten sonra kullanılmalıdır. C vitamini serumunu cilde ince bir tabaka halinde sürülmelidir. Düzenli kullanımda etkisini en kısa sürede görmek mümkündür.

C vitaminin üstüne nemlendirici sürülür mü?

Genel anlamda bakıldığında, C vitamini serumlarını cildinizi temizledikten ve tonik uyguladıktan sonra, nemlendiriciden önce kullanabilirsiniz.

Serum C vitamini nasıl kullanılır?

C vitamini serumunu günlük bakımın bir parçası olarak düşünmek ve rutini bozmadan uygulamak gerekir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temiz cilde masaj şeklinde uygulanmalıdır. Nemlendirici uygulamasından önce ancak tonikten sonra kullanılmalıdır. C vitamini serumunu cilde ince bir tabaka halinde sürülmelidir.

W Lab C vitamini nasıl kullanılır?

Genel anlamda bakıldığında, C vitamini serumlarını cildinizi temizledikten ve tonik uyguladıktan sonra, nemlendiriciden önce kullanabilirsiniz. C vitamini serumundan elinize birkaç damla alıp, parmak uçlarınızla hafifçe masaj yaparak cildinize uygulayabilirsiniz.