Ebru Gündeş nasıl ulaşırım?

İçindekiler:

  1. Ebru Gündeş nasıl ulaşırım?
  2. Ebru Gündeş çağırın gelsin sözleri kime ait?
  3. Ebru Gündeşin menajeri kimdir?
  4. Ebru Gündeş nerdeydin klibinde oynayan adam kim?
  5. Kaan Yıldırım ve Hadise ayrıldı mı?
  6. Sibel Cana nasıl ulaşılır?
  7. Kıvanç Kulja kimdir?
  8. Kaan Hadise neden ayrıldı?

Ebru Gündeş nasıl ulaşırım?

Ebru Gündeş İletişim 0535 305 78 35 - Ebru Gündeş Telefon 0212 962 01 00.

Ebru Gündeş çağırın gelsin sözleri kime ait?

Sonuna kadar evet! Gökhan Tepe bestelerinden 4'üne Şebnem Sungur, 2'sine ise Ayla Çelik söz yazmış. Şebnem Sungur-Gökhan Tepe ortaklığına 'Gidiniz', 'Ararsam Gelme', 'Çağırın Gelsin' ve 'Dibe Vurgun' şarkılarında rastlıyoruz. Ayla Çelik'in üzerine söz yazdığı Gökhan Tepe besteleri ise 'Aşık' ve 'Gık'.

Ebru Gündeşin menajeri kimdir?

Arım'ın, Gündeş'in "Kardeşim" dediği 20 yıllık menajeri Sedef Arım olduğu anlaşıldı. Oysa Gündeş, ABD'ye konser vermek için gittiğini açıklamıştı. Sabah gazetesi, Zarrab-Gündeş çiftinin ABD buluşmalarını sayfalarına taşımıştı.

Ebru Gündeş nerdeydin klibinde oynayan adam kim?

Yönetmenliğini Deniz Akel'in yaptığı klipte Ebru Gündeş'e Türk asıllı Avusturyalı manken Mike ve Rauf Denktaş'ın torunu Aydın Denktaş eşlik etti.

Kaan Yıldırım ve Hadise ayrıldı mı?

Şarkıcı Hadise, 1,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Kaan Yıldırım ile yollarını ayırdı. 1,5 yıldır aşk yaşayan ve nikâh masasına oturması beklenen Hadise-Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber geldi. ... Hadise, bu pozunu da Instagram hesabından, “Bu hikayeyi en başa yazsak sonumuz değişir mi?” sözleriyle paylaştı.

Sibel Cana nasıl ulaşılır?

Sibel Can
  1. Tel :02.
  2. Cep :05.
  3. Mail :[email protected].

Kıvanç Kulja kimdir?

Kıvanç Kulja/İşletmeci Sektöre 2000 yılında İzzet Çapa'nın yönetiminde bulunan Çapamarka'da başladı. Atatürk Havalimanı'nda ve Eat&Go'da yöneticilik yaptı. BVS Group'da 3 yıl yöneticilik görevinde bulundu. Filett'in dekorasyonu, mönüsü ve styling'i Kıvanç Bey'e ait.

Kaan Hadise neden ayrıldı?

Şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı yönünde iddialar magazin haberlerinde yer alırken, ilişkinin bitme nedeninin aldatma olduğu ileri sürülmüştü. Kaan Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Hadise ile ayrıldıklarını doğrularken, ilişkide üçüncü kişi iddialarını da yanıtladı.