Bursa Konya arası hızlı tren ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Bursa Konya arası hızlı tren ne zaman açılacak?
  2. Konya hızlı tren kaç saat?
  3. Konya Eskişehir hızlı tren ne zaman açılacak?
  4. Antalya'dan Ankara'ya tren var mı?
  5. Konya Ankara arası kaç saat hızlı tren?

Bursa Konya arası hızlı tren ne zaman açılacak?

23 Aralık 2012 tarihinde temeli atılan hızlı tren projesinin 2023 yılında test sürüşlerine başlayacağını belirten Mesten, “Hızlı tren projesinin 2 etabının da bitmesiyle Bursa için büyük önem arz eden bir hizmete imza atmış olacağız.

Konya hızlı tren kaç saat?

Eskişehir Konya şehirleri arasında sefer yapan hızlı tren yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika sürüyor. Konya'dan ilk hızlı tren sabah 7'de kalkıyor, son sefer ise 17.45'te yapılıyor.

Konya Eskişehir hızlı tren ne zaman açılacak?

Karaismailoğlu, “Normalleşme sürecinde yüksek hızlı trenler tarihinden itibaren Ankara-İstanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara- Konya, Konya-İstanbul hatlarında günde toplam 16 sefer yapacak. 28 Mayıs'ta hatlardaki seferleri sosyal mesafe kurallarına ve izolasyona dikkat ederek başlatacağız” dedi.

Antalya'dan Ankara'ya tren var mı?

TCDD'den yapılan açıklamaya göre, TCDD ve Özkaymak Turizm İşletmeciliği AŞ arasında imzalanan sözleşme kapsamında başlayacak olan YHT ve otobüs bağlantılı kombine taşımacılıkla, karayolu ile 9 saat süren Ankara-Antalya arasındaki seyahat süresi 6 saat 50 dakikaya, Ankara-Alanya ise 8 saat 45 dakikadan 6 saat 20 ...

Konya Ankara arası kaç saat hızlı tren?

ANKARA KONYA HIZLI TREN BİLETLERİ:Ankara'dan kalkan tren Sincan ve Polatlı istasyonlarında durmaması durumunda Konya'ya, 1 saat 50 dakikada, bu istasyonlara uğraması durumunda ise 1 saat 55 dakikada Konya'ya ulaşabiliyor. 306 km hat uzunluğuna sahip Ankara-Konya hattında, tren saatte ortalama 167 km hızla yol alıyor.