Arı kremi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Arı kremi nasıl kullanılır?
  2. Dr Rena Dermo arı sütü kremi ne işe yarar?
  3. Arı sütü cilde nasıl kullanılır?
  4. Arı zehiri nerede kullanılır?
  5. Saf arı sütü ne işe yarar?
  6. Eşek sütü yüze nasıl uygulanır?

Arı kremi nasıl kullanılır?

Arı Zehri Kremi nasıl kullanır? Kremi kullanmadan önce cildinizi ılık suyla yıkayıp kurularsanız gözeneklerinizi açarak kremden istediğiniz etkiyi en yüksek şekilde almış olursunuz. Sonrasında Uraw Arı Zehri Kremi'nden ince bir tabaka alarak sürüp emilmesini beklemelisiniz.

Dr Rena Dermo arı sütü kremi ne işe yarar?

Kuru ciltleri nemlendirir. Cildi derinlemesine nemlendirir ve yaşlanmayı geciktirir. Cilt lekelerinin ve sivilcelerin oluşumu engeller.

Arı sütü cilde nasıl kullanılır?

Farklı içeriklerle birlikte kullanılan arı sütünün uygulama şekli ise formuna göre değişebilmektedir. Örneğin göz kremi formülasyonunda yer verildiğinde, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere hafif dokunuşlarla sürülebilirken gece kremlerinde yüze uygulanılarak tüm gece yüze nüfuz etmesi beklenmektedir.

Arı zehiri nerede kullanılır?

Arı zehrinin etkili olduğu kabul edilen MS, arthritis (eklem iltihabı) ve romatizma rahatsızlıklarından başka epilepsi (sara), migren, sinüzit, bazı kanser türleri, damar tıkanıklıkları, astım ve AİDS'te kullanılmakta ve başarılı sonuçlar alınabilmektedir.

Saf arı sütü ne işe yarar?

Arı sütünün sağlığa faydaları arasında; kemoterapide yardımın yanı sıra belirli kanser türlerini önleme, kan basıncı düşürme, kısırlığı tedavi etme, kolesterol seviyelerini düşürme, karaciğeri koruma, iltihabı azaltma, sindirim bozukluklarını iyileştirme, erken yaşlanmayı önleme, kilo vermeye yardımcı olmak sayılabilir ...

Eşek sütü yüze nasıl uygulanır?

Eşek sütü sabununu düzenli olarak sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 defa uygulayın. Cildinizi köpürttükten sonra 5 dakika bekleyin. Ardından bol su ile durulayın.