Istanbul kart hangi araçlarda geçerli?

İçindekiler:

  1. Istanbul kart hangi araçlarda geçerli?
  2. Bugün Adalar ücretsiz mi?
  3. Adalara en son vapur kaçta?
  4. Eminönü Büyükada arası vapurla kaç dakika?
  5. Bakırköy IDO nereye gider?

Istanbul kart hangi araçlarda geçerli?

İstanbulkart Nerelerde Geçerlidir? İstanbulkart kullanarak metro, Marmaray, tramvay, belediye otobüsü ve şehir hatları vapurları ile seyahat edilebilmektedir.

Bugün Adalar ücretsiz mi?

İBB'nin ücretsiz ulaşımı Kartal – Adalar vapurlarında da geçerli. ... İstanbulkart'ı olmayanlara ücretsiz ulaşım verilmiyor. Yani yanınızda İstanbulkart yoksa ücret ödeyerek Adalar – Kartal vapurunu kullanabilirsiniz.

Adalara en son vapur kaçta?

Firmalar İstanbul'dan sabah saat 06:00'dan itibaren başlayarak gece saat 23:00'a kadar sefer düzenlemektedir. Adalar arası vapur saatleri ise en son 00:30'a kadar sürmektedir.

Eminönü Büyükada arası vapurla kaç dakika?

Sadece Turyol firmasının sefer düzenlediği hat güzergâhına Eminönü'nden 1 saat 15, Karaköy'den 1 saat 10, Kadıköy'den ise 50 dakikada ulaşabilirsiniz. Turyol firması Kadıköy'den sadece Kınalıada'ya uğrayıp Büyükada'ya ulaştığı için yolculuk 50 dakika sürüyor.

Bakırköy IDO nereye gider?

İDO Bakırköy İskelesi Nerede? İDO Bakırköy İskelesi, Zeytinlik Mahallesi Kennedy Caddesi üzerinde yer alıyor. İskelenin yerini kolaylıkla tarif edebilmek için genellikle Ataköy Marina Park kullanılıyor. Toplu taşıma araçlarına yakın bir konumda yer alan İDO Bakırköy Terminaline kolaylıkla gidebilirsiniz.