PTT Kargo Takip PTT işyerine sevk edildi ne demek?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo Takip PTT işyerine sevk edildi ne demek?
  2. PTT gelen kargom nerede?
  3. Cumartesi günü PTT kargo dağıtım yapıyor mu?
  4. Torba kapandı ne zaman gelir?
  5. Gönderi gümrükten çıktı ne demek?
  6. Edi received ne demek?
  7. Edi received kaç gün sürer?
  8. PTT gümrüğe sevk edildi ne demek?

PTT Kargo Takip PTT işyerine sevk edildi ne demek?

PTT İşyerine Sevk Edildi” ifadesi kargonuzun en yakın PTT şubesine ulaştığını ve ertesi gün dağıtıma çıkacağı anlamına gelmektedir. ... Kargonuz ertesi gün size teslim edilmek üzere bulunduğunuz adrese en yakın PTT Şubesine teslim edilmiştir.

PTT gelen kargom nerede?

Size en yakın olan PTT Kargo şubesine giderek ve ya 444 1 788 numarasını arayarak adınıza kargo olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Cumartesi günü PTT kargo dağıtım yapıyor mu?

Cumartesi günler herhangi bir kargo gönderimi veya alımı mümkün değildir. Çünkü PTT şubeleri hafta sonu kapalı olduğu için hizmet vermemektedir. Ancak PTT dağıtım merkezler cumartesi günleri açıktır. Cumartesi günleri hizmet veren dağıtım merkezlerine giden kişiler teslimatlarına ulaşabilmektedir.

Torba kapandı ne zaman gelir?

PTT kargoda gönderilen kargolar torbaya konulur ve ağzı kapatılır. Torba kapatıldıktan sonra kargo gönderilmesi onaylanmış olur ve gönderilmeye hazırdır. PTT torba kapandı, yazısı kargonuzun büyük bir torbaya konulduğu ve mühürlenerek gönderilmeye hazır bekletildiği veya yola çıktığı anlamına gelmektedir.

Gönderi gümrükten çıktı ne demek?

Gönderi gümrükten Çıktı (Gelen) Ne Demek? Size gönderilen tebligata karşılık vererek istenilen belgelerini gönderdiniz. Belgeler kabul edilmiş ise, PTT Kargo sorgu sayfasında Gönderi gümrükten Çıktı (Gelen) açıklamasını göreceksiniz demektir.

Edi received ne demek?

Send item abroad (EDI received) > Gönderi yurt dışına sevk edildi. (Gönderi artık taşınma durumunda.) Receive item at office of exchange (Inb) > Gönderi (Varış) alıp verme merkezinde alındı. (Gönderinin varış ülkesine ulaştığını gösteriyor.

Edi received kaç gün sürer?

Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi: Ürününüz artık taşınma durumunda. Bu süreç diğer süreçlere göre daha uzun sürebilir. Ülkelere ve kargo firmalarına göre 1 günden 2 aya kadar değişkenlik gösterir.

PTT gümrüğe sevk edildi ne demek?

“Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) / Send item to customs (Inb)” gördüğünüzde gelen paketinizin İstanbul Başakşehir PİM binasının içindeki gümrük birimine sevk edildiğini anlayabilirsiniz.