Kafa topu 1 nasil indirilir?

İçindekiler:

  1. Kafa topu 1 nasil indirilir?
  2. Kafa topu 1 Ne oldu?
  3. Kafa topu paralı mı?
  4. Kafa topu Türk mü?
  5. Kafa topu 1 ne zaman çıktı?
  6. Kafa topu 2 pc nasıl indirilir?
  7. Kafa topu 1 kim yaptı?
  8. Kafa topu ne kadar kazandı?
  9. Kafa Topu 2 paralı mı?
  10. Kafa topu hangi ülkenin?
  11. Kafa topu 2 ücretsiz nasıl indirilir?
  12. Online kafa topu kaç para kazandı?
  13. Kafa topu 2 bilet ne işe yarar?
  14. Kafa topu kac paraya satildi?

Kafa topu 1 nasil indirilir?

Kafa topunu eğer app store işletim sisteminden telefonunuza kuracaksanız, app store uygulamasına giriş yaptıktan sonra arama yerine kafa topu indir yazarak ilk çıkan uygulamaya tıklayın. Buradan da indir seçeneğine basarak kafa topu oyununu indirebilirsiniz.

Kafa topu 1 Ne oldu?

Son yıllarda en popüler oyunlardan olan ve yaklaşık 60 milyon kullanıcıya ulaşan Kafa Topu'nun da yapımcısı olan Masomo'nun, Çinli teknoloji devi Tencent'in sahip olduğu dev oyun şirketi Miniclip'e satış işlemlerinin tamamlandığı açıklandı. ... Şirket artık faaliyetlerini Miniclip çatısı altında sürdürecek.

Kafa topu paralı mı?

Kafa Topu oyununu inceleyecek olursak, oyun kullanıcılar arasında maçlar yapılarak oynanan, akıllı telefonların uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebilen mobil futbol oyundur. ... Oyunda oyun içi satın alma özelliği bulunmaktadır. Kafa Topu 2 oyununda, oyunculara rastgele bir isim atanmaktadır.

Kafa topu Türk mü?

Şu anda milyonlarca kişi tarafından oynanan ve Türk yapımı mobil oyunlar arasında en iddialı oyunlardan biri olan Online Kafa Topu, bildiğiniz üzere Webtekno olarak da bünyesinde olduğumuz İzmo Bilişim tarafından geliştirilen bir oyundu.

Kafa topu 1 ne zaman çıktı?

2014 yılında geliştirilen ve ilk günden bu yana hızla büyüyen Online Kafa Topu oyunu günlük ortalama 1,3 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı.

Kafa topu 2 pc nasıl indirilir?

PC'de Kafa Topu 2 nasıl indirilir
  1. MEmu yükleyicisini indirin ve kurulumu tamamlayın.
  2. MEmu'yu başlatın ve ana sayfada Google Play'i açın.
  3. Google Play'de Kafa Topu 2 arayın.
  4. Kafa Topu 2 indirin ve yükleyin.
  5. Kurulum tamamlandığında başlamak için simgeye tıklayın.
  6. PC'de MEmu ile Kafa Topu 2 oyunun keyfini çıkarın.

Kafa topu 1 kim yaptı?

İbrahim Akman, Kafa Topu'nun yapımcısı Masomo'nun yeni oyunuyla ilgili bilgiler paylaştı - egirişim.

Kafa topu ne kadar kazandı?

Oyun aylık 1 milyon dolara yakın gelir elde ediyor Dünyanın dört bir yanında toplam 100'e yakın sunucu kullanan Online Kafa Topu, Avrupa Şampiyonası'nın da etkisiyle aylık olarak 1 milyon dolara yakın gelir elde etmeye başlamış. Bu gelirin yüzde 60'ı oyun içi satın almalar, yüzde 40'ı ise reklam ağlarına dayanıyormuş.

Kafa Topu 2 paralı mı?

ÖNEMLİ! Kafa Topu 2'yi indirmek ve oynamak ücretsizdir, ancak oyunda gerçek parayla satın alınabilecek bazı öğeler mevcut. Bu özelliği istemediğinizde, uygulama içi satın alımları cihazınızın ayarlarında devre dışı bırakabilirsiniz.

Kafa topu hangi ülkenin?

Masomo İzmir, Türkiye'de bulunan bir mobil oyun stüdyosudur. 2016'da İbrahim Akman tarafından kurulmuştur. Masomo, Head Ball ve Head Ball 2 gibi gerçek zamanlı ve çok oyunculu spor oyunları geliştirmektedir.

Kafa topu 2 ücretsiz nasıl indirilir?

Play Store'a erişmek için Google girişi yapın ya da daha sonraya bırakın. Sağ üst köşeye Kafa Topu 2 yazarak arayın. Kafa Topu 2 uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın. (iEğer Adım 2'yi atladıysanız) Kafa Topu 2 uygulamasını yüklemek için Google'a giriş yapın.

Online kafa topu kaç para kazandı?

Oyun aylık 1 milyon dolara yakın gelir elde ediyor Dünyanın dört bir yanında toplam 100'e yakın sunucu kullanan Online Kafa Topu, Avrupa Şampiyonası'nın da etkisiyle aylık olarak 1 milyon dolara yakın gelir elde etmeye başlamış.

Kafa topu 2 bilet ne işe yarar?

Kafa Topu 2'de çok sayıda karaktere ücretsiz olarak sahip olacaksınız. ... Maç yapmak için gerekli olan biletleri ise reklam videoları izleyerek ücretsiz şekilde kazanabilirsiniz. Normalde elmas karşılığı satılıyorlar ancak bu “video izleme” yöntemi onları elde etmenin tek kolay yolu.

Kafa topu kac paraya satildi?

Kafa Topu serisinin büyük başarısından sonra Miniclip'in dikkatini bir hayli çeken firma, (fiyatı tam açıklanmamakla birlikte) 100 milyon dolar üzeri bir değerlemeyle satıldı.