Harf notu DZ ne demek?

İçindekiler:

  1. Harf notu DZ ne demek?
  2. Açık Öğretim kaç puanla geçilir?
  3. YT geçti ne demek?
  4. M harf notu ne demek?
  5. AÖF kaç puanla geçilir 2021?
  6. SD notu ne demek?
  7. 2 yıllıklar üstten ders alabilir mi?
  8. Ders durumu B nedir?
  9. 54 Hangi harf notu?

Harf notu DZ ne demek?

Ayrıca not belgesinde, aşağıda tanımlanan harf notları da kullanılır: 1) DZ (devamsız) notu; ders kaydı yaptırılan, ancak devam koşulu yerine getirilemeyen kredili dersler için verilir ve FF notu olarak değerlendirilerek ortalamalara katılır.

Açık Öğretim kaç puanla geçilir?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde kaydı bulunan öğrencilerimizin bir programdan mezun olabilmesi için Genel Not Ortalamasının (GNO) en az 2.00 olması gerekmektedir.

YT geçti ne demek?

GR notu alan öğrenci o dersten başarısız sayılır. GR notu genel not ortalamasına katılır. 6) YT notu, kredisiz derslerin başarı notu olarak verilir. 7) YZ notu, kredisiz derslerde başarısızlık notu olarak verilir.

M harf notu ne demek?

Aksi halde, (E) notu (FF) notu haline dönüşür. d) (M) notu; öğrencinin daha önce almış olduğu ve denklikleri kabul edilerek en az ders yüküne sayılan dersler için ve ilgili Fakülte Dekanlığı ve Yüksekokul Müdürlüğünün önerisi üzerine, Fakülte ve Yüksekokul Yönetim Kurulu kararı ile muaf olunan dersler için verilir.

AÖF kaç puanla geçilir 2021?

2021 yılında da eğitim hayatına devam eden ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan adaylar, ders geçme notunu öğrenmeye çalışıyor. AÖF'de ders geçme notu 30 puan olarak belirtilmiştir. 30 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir.

SD notu ne demek?

Öğrencilerin kayıtlı olduğu programda yapılan ders intibaklarına göre sorumlu tutulmadığı derslere “Sorumlu Değil (SD)” harf notu verilmektedir.

2 yıllıklar üstten ders alabilir mi?

20- Hangi durumda üst sınıftan ders alınabilir? AGNO'su en az 3,00 olan önlisans ve lisans programların kayıtlı öğrenci, bir üst sınıftan ders alabilir.

Ders durumu B nedir?

Bir dersten (AA), (BA), (BB), (CB), (CC) notlarından birisini alan öğrenci, o dersi başarmış sayılır. ... b) (B) notu, not ortalamalarına katılmayan derslerden başarılı olan öğrencilere verilir.

54 Hangi harf notu?

AA BA BB .. Sistemi 2
NotPuan Aralığı (100'lü sistem)Katsayı (4'lü sistem karşılığı)
CC65-742
DC60-641.5
DD55-591
FD50-540.5
5 satır daha