Uzaktan Üniversite kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Uzaktan Üniversite kayıt nasıl yapılır?
  2. Istanbul üniversitesi açıköğretim bölümleri nasıl kayıt yapılır?
  3. Auzef kayıt yenileme nedir?
  4. Aof kayıt için ne gerekli?
  5. Üniversite için sadece e-kayıt yeterli mi?

Uzaktan Üniversite kayıt nasıl yapılır?

Elektronik kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler (https://www.turkiye.gov.tr/) adresinde 'e-hizmetler' bölümü altında yer alan 'Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' başlığı altında ilgilki tarihlerde açılacak 'Üniversite E-Kayıt' seçeneğini tıklayarak kayıt işlemini gerçekleştirebilecek.

Istanbul üniversitesi açıköğretim bölümleri nasıl kayıt yapılır?

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM NASIL KAYIT YAPILIR? 1- tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden hesap oluşturduktan sonra program tercihinizi yapıp başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz. Başvurusu onaylanan adaylara ödeme yapacakları "Referans Numarası" SMS ile gönderilecektir.

Auzef kayıt yenileme nedir?

Kayıt yenileme, her akademik yarıyılın başında o yarıyıla ait ders seçimleri sonucunda oluşan eğitim-öğretim ücretlerinin takvimde belirlenen tarihlerde ödenmesi koşuluyla yapılması gereken zorunlu bir işlemdir. ... Okunmayan dönemin ücretinin gelecek dönemde ödenmesi gerekmez.

Aof kayıt için ne gerekli?

Türk öğrenci adaylarının kayıtları için gerekli belgeler:
  • 2018-YKS Sonuç Belgesi,
  • Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi,
  • Adayın T.C. ...
  • Adayın ikametgâhıyla ilgili beyanı,
  • Erkek adayların askerlik durumuyla ilgili yazılı beyanları,
Daha fazla öğe...

Üniversite için sadece e-kayıt yeterli mi?

ÜNİVERSİTE E KAYIT YETERLİ Mİ? Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. ... Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.