Keçeli kalem boyası kıyafetten nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Keçeli kalem boyası kıyafetten nasıl çıkar?
  2. Kalem boya lekesi nasıl çıkar?
  3. Keçeli kalem lekesi kumaştan nasıl çıkarılır?
  4. Renkli kıyafetten Mürekkep lekesi nasıl çıkar?
  5. Kalem boyası ne ile çıkar?
  6. Sehpada kalem lekesi nasıl çıkar?
  7. Duvardaki is lekesi nasıl çıkar?

Keçeli kalem boyası kıyafetten nasıl çıkar?

Giysideki keçeli kalem lekesini temizlemenin en kolay yolu, bulaşık makinesi parlatıcısını lekeli bölgeye sürün. Biraz bekletip ılık su ile temizlerseniz lekenin gittiğini göreceksiniz.

Kalem boya lekesi nasıl çıkar?

Kurşun Kalem Lekesi Nasıl Çıkar?
  1. Çamaşır Deterjanı Bir miktar çamaşır deterjanını lekenin üzerine serperek nemli bez ile silmeyi deneyebilirsiniz. ...
  2. Saf Alkol. İnatçı bir leke ise bu kez saf alkol ilave ederek yeniden ovalayabilirsiniz.
  3. Nemli Bez.

Keçeli kalem lekesi kumaştan nasıl çıkarılır?

Giysilerdeki keçeli kalem lekesi nasıl çıkar? Giysideki keçeli kalem lekesini temizlemenin en kolay yolu, bulaşık makinesi parlatıcısını lekeli bölgeye sürün. Biraz bekletip ılık su ile temizlerseniz lekenin gittiğini göreceksiniz.

Renkli kıyafetten Mürekkep lekesi nasıl çıkar?

Metil alkol, çözücü etkiye sahip olduğundan dolayı mürekkep lekesini çıkarma konusunda özellikle renkli kıyafetler üzerinde işe yarayabilmektedir. Kıyafetin mürekkep lekesi olan kısmının altına, metil alkol ile ıslatılmış bir bez koyup ardından da lekenin üzerine pamukla bastırın.

Kalem boyası ne ile çıkar?

Lekeyi çıkarmak için yapmanız gerekenler: -Lekeyi çıkartma işleminde mutlaka ağartıcı içermeyen sıvı çamaşır deterjanı kullanın. -Deterjanı, bir bardak su ile karıştırın. -Elde ettiğiniz karışımı temiz ve beyaz bir beze ya da kağıt havluya emdirerek, tükenmez kalem lekesi olan bölgeye bastırınız.

Sehpada kalem lekesi nasıl çıkar?

Küçük bir pamuk parçasına bir kaç damla aseton damlatıp lekeli bölgeyi silin. Çok fazla bastırmak mobilyanın dokusunu ve verniğini bozabilir, bu yüzden çok fazla bastırmadan silin. Asetonun da işe yaramadığı durumlarda ise kesin çözüm olarak tiner kullanabilirsiniz. Tiner, mobilyanızın boyasına zarar verebilir.

Duvardaki is lekesi nasıl çıkar?

Bir bez ile birlikte Arap sabunu karıştırılmış su hazırlayın. İs lekesinin olduğu duvarı silin. Lekenin çok kolay bir şekilde çıktığını göreceksiniz. Bulaşık deterjanı ve beyaz sirkenin olduğu su karışımı ile de duvarı silebilirsiniz.