Oversize Kaç Beden alınmalı?

İçindekiler:

  1. Oversize Kaç Beden alınmalı?
  2. Oversize nasıl bir kalıp?
  3. Oversize giyim nasıl olur?
  4. Oversize tişört altına ne giyilir?
  5. Oversize modası nedir?
  6. Uzun boylu kadınlar nasıl pantolon giymeli?
  7. Oversize tshirt nedir?
  8. Tişört pantolonun içine nasıl sokulur bayan?
  9. Uzun bacaklılar nasıl pantolon giymeli?

Oversize Kaç Beden alınmalı?

Bu ürünleri seçerken kendi ölçünüze en yakın büyüklükte beden tercih etmeniz gerektiğini unutmayın. Kendi bedeninizden iki beden büyüklükte kalmanız ideal bir oversize görünümü elde etmeniz için yeterli olacaktır. Aksi taktirde bir yığın kumaşın içinde kaybolursunuz.

Oversize nasıl bir kalıp?

''Oversize'' terimi, kelimi olarak ''büyük beden'' anlamına gelir. Model olarak salaş, rahat ve normal bedenlerden büyük olan parçalardır. Bol, rahat ve özenmeden ''çabasız şıklık'' anlamında da kullanılabiliyor.

Oversize giyim nasıl olur?

sorusunun cevabını açıklayacak olursak, oversize giyim de geniş, bol kesim olan kıyafetler giymektir. Mesela oversize bir tişörtü giymeniz ve onun altına regular fit kesim bir jean pantolonu giymeniz oversize giyime çok güzel bir örnektir.

Oversize tişört altına ne giyilir?

Ufak bir ipucu; t-shirtün altına mini şort giyerek aynı şekilde elbise gibi kullanmanız mümkündür. Oversize t-shirtünüzü şortlarınızın içine sokarak salaş ve şık bir görüntü elde edin. Ayakkabı seçimi bu kombinde önemlidir. Deri ya da kumaş bermuda şort seçerseniz, topuklu ayakkabı giyebilirsiniz.

Oversize modası nedir?

Oversized İngilizce bir kelimedir ve "büyük beden" anlamına gelir. Erkek kıyafetlerine benzer kesimlerde olan ve size 2-3 beden büyük ama üzerinizde güzel duran son birkaç senenin rahat trendlerinden birisi denebilir.

Uzun boylu kadınlar nasıl pantolon giymeli?

Uzun boylu kadınların uzun ve ince bacak yapıları vardır bu nedenle skiny jean- dar pantolonlar üzerlerinde çok iyi durur. -Bu kişiler abartılı kıyafetlerden kaçınmalıdır çünkü kalın, abartılı ve fırfırlı kıyafetler sizi olduğunuzdan çok daha iri gösterecektir.

Oversize tshirt nedir?

Oversize en net ifadeyle “büyük beden” demek! Bol ve geniş paça pantolonların, neredeyse elbise gibi görünen, omuzlardan düşen bol tişörtlerin, yine aynı şekilde birkaç beden büyük uzun kazakların her biri oversize olarak tanımlanıyor.

Tişört pantolonun içine nasıl sokulur bayan?

Tişörtü arkaya doğru hafif sıkıştırıp arka kısmını pantolonun içine yerleştiriyorsunuz. Tişörtler normalde vücut kıvrımlarınızı ortaya çıkarmaz. Bu yöntem sayesinde hem göbek bölgesinde fazlanız varsa onu saklamış hem de bel kıvrımınızı ortaya çıkarmış oluyorsunuz.

Uzun bacaklılar nasıl pantolon giymeli?

Düşük bel pantolon kullanın. Düşük bel kot pantolonlar hem mevsimlik hem vücudunuza uygun olacaktır. Ayakkabınızı etek ya da pantolonunuzdan farklı bir renkte seçin.