Peugeot Türkiye Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Peugeot Türkiye Genel Müdürü kim?
  2. Peugeot CEO kim?
  3. Peugeot Türkiye distribütörü hangi firma?
  4. Ibrahim anaç kimdir?
  5. Peugeot Türkiye kimin?
  6. Ibrahim anaç kaç yaşında?
  7. Peugeot kim satın aldı?
  8. Opel i hangi firma satın aldı?
  9. Opel i hangi firma aldı?
  10. Citroen Türkiye distribütörü kim?

Peugeot Türkiye Genel Müdürü kim?

Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç oldu. 20 yıldır Türk Otomotiv Sektörü'nün önemli kademelerinde yöneticilik yapan İbrahim Anaç, kariyerine 1997 yılında başladı. 2001 yılında Satış/Pazarlama Müdürü pozisyonuna terfi eden İbrahim Anaç 2004 yılında 2.El Satış ve Operasyon Müdürlüğü'ne atandı.

Peugeot CEO kim?

Jean-Philippe Imparato (–) Carlos Tavares (–) Peugeot/CEO

Peugeot Türkiye distribütörü hangi firma?

POPAŞ (Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş.); Türkiye'de üretilen ve Fransa'dan ithal edilen Peugeot marka binek araçları ile hafif ticari araçları ve bu araçların orijinal yedek parçalarını ülke çapındaki yaygın bayi ve servis ağı ile nihai tüketiciye ulaştıran distribütör firmadır.

Ibrahim anaç kimdir?

1968 yılında İstanbul'da doğan ve 1990 yılında Ankara Polis Akademisinde üniversite eğitimini tamamlayan, İbrahim Anaç, ABD'nin Minnesota eyaletindeki Saint Thomas Üniversitesi'nde MBA ve Uluslararası İşletme alanında master yaptı. Harvard Business School'da General Management Program'ını bitirdi.

Peugeot Türkiye kimin?

Peugeot, Fransız otomobil, bisiklet ve motosiklet markası, günümüzde Stellantis`in bir parçasıdır. 1810 yılında el aletleri ile üretime başlamıştır, 1890 yılından bu yana da otomobil üreticisidir. Türkiye'deki ticari faaliyetlerini Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. şirketi üzerinden yürütmektedir.

Ibrahim anaç kaç yaşında?

İbrahim Anaç 1968 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1990 yılında Ankara Polis Akademisi'nde üniversite öğrenimi gördükten sonra, ABD'nin Minnesota eyaletindeki Saint Thomas Üniversitesi'nde MBA ve Uluslararası İşletme alanında master yapmıştır.

Peugeot kim satın aldı?

Fransız otomotiv şirketi Peugeot S.A. (PSA) ile İtalyan-Amerikan otomotiv şirketi Fiat Chrysler (FCA) birleşme kararı aldı.

Opel i hangi firma satın aldı?

Amerikan General Motors'tan 1.3 milyar euro'ya Opel'i bünyelerine katan Fransız PSA Grubu ödedikleri paranın yarısını geri istiyor.

Opel i hangi firma aldı?

2017-2021. Mart 2017'de Groupe PSA, Opel, İngiliz kardeş markası Vauxhall ve Avrupa otomobil kredileri işlerini General Motors'tan $2.2 milyar karşılığında satın almayı kabul etti.

Citroen Türkiye distribütörü kim?

Citroën markasının distribütörlüğünü yürütmekte olan Baylas Otomotiv A.Ş.'nin Citroën operasyonları tarihi itibariyle sona erecek. Aynı tarihten itibaren Citroën markasının satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetleri Groupe PSA Türkiye tarafından yürütülecek.