Lazerle diş beyazlatma dişe zarar verir mi?

İçindekiler:

  1. Lazerle diş beyazlatma dişe zarar verir mi?
  2. Diş beyazlatma işlemi ne kadar sürer?
  3. Ev tipi beyazlatma kaç saat?
  4. Diş beyazlatma sonrası nelere dikkat edilmeli?

Lazerle diş beyazlatma dişe zarar verir mi?

Diş hekimi kontrolünde doğru prosedürle uygulanan beyazlatma işleminin dişlere herhangi bir zararı yoktur. Diş beyazlatma dişlerde herhangi bir yapısal değişikliğe veya kalıcı hasara neden olmaz. Yapılan uygulama, doğrudan diş minesi içerisindeki küçük mine partiküllerinin içindeki sıvının ağartılmasıdır.

Diş beyazlatma işlemi ne kadar sürer?

Sadece beyazlatma jelini aktif ederek gerekli kimyasal reaksiyonu başlatır(lazer dişin içine işlemez.). Bu işlem 30-45 dakika civarı sürer ve anında sonuç verir. Ancak istenilen beyazlık seviyesine ulaşılması için birden fazla seans da gerekebilir.

Ev tipi beyazlatma kaç saat?

Profesyonel sonuçlar—evinizdeki rahatlık ile. Opalescence ev tipi beyazlatma jeli çeşitli seçenekler arayan kişiler için idealdir. İki farklı konsantrasyonda ve üç farklı aroma ile Opalescence günde 4-6 saatlik kullanım yada gece boyu kullanıma uygundur.

Diş beyazlatma sonrası nelere dikkat edilmeli?

Diş Beyazlatma Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler İlk birkaç gün aşırı soğuk ya da sıcaktan kaçınılmalıdır. Sigara, çay, kahve, çikolata, kırmızı şarap, vişne, karamel, salça gibi renk verici koyu renk barındıran ürünler işlem bitimini takiben en az 3-4 gün süreyle kullanılmamalıdır.