Dunya Kupasinda Ronaldo kac gol atti?

İçindekiler:

  1. Dunya Kupasinda Ronaldo kac gol atti?
  2. Ronaldo Avrupa Şampiyonası kaç gol attı?
  3. Ronaldo Juventus kaç gol attı?
  4. Ali Daei kaç gol attı?
  5. Fenomen Ronaldo kaç yaşında?
  6. C Ronaldo bu sezon kaç gol attı?
  7. Pele milli takımda kaç gol attı?
  8. Ali Daei kaç yaşında?

Dunya Kupasinda Ronaldo kac gol atti?

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda 2 maçta 4 gol atarak hem gol kralı olmuş hem de takımın 2016 FIFA Kulüpler Dünya Kupasını kazanmasına büyük katkı yapmıştır. 2 maçta Copa del Rey de oynayan C.Ronaldo bu maçta 1 gol atmış ve böylece 2016-17 sezonunda tüm kulvarlarda toplam 46 maçta görev almış 42 gol atmış, 12 de ...

Ronaldo Avrupa Şampiyonası kaç gol attı?

Euro 2020 ile birlikte 5.kez Avrupa Şampiyonası finallerinde boy gösteren Cristiano Ronaldo, toplamda 14 gole ulaştı ve Michel Platini ile paylaştığı rekorun tek sahibi oldu.

Ronaldo Juventus kaç gol attı?

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Ronaldo, Manhcester United'da 108, Real Madrid'de 450, Juventus'ta ise 100 gol attı. Portekiz Milli Takım kaptanı, ülkesinin formasıyla ise 103 gol atmayı başardı. Cristiano Ronaldo, Avrupa'da 3 farklı takımla 100 gol barajını aşan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

Ali Daei kaç gol attı?

1993-2006 yılları arasında İran millî takımı ile 149 maçta attığı 109 golle uluslararası futbol tarihinde dünyanın tüm zamanların önde gelen golcülerinden birisidir.

Fenomen Ronaldo kaç yaşında?

45 yaşında () Ronaldo/Yaş

C Ronaldo bu sezon kaç gol attı?

Juventus forması altında bu sezon 29 gol atan Cristiano Ronaldo, Serie A'da gol kralı olmayı başardı.

Pele milli takımda kaç gol attı?

19 yılları arasında Brezilya Milli Takımı formasını giyen ve oynadığı her ulusal maçta ortalama bir gol kaydeden Pele, yaptığı 92 hat-trick ve uluslararası maçlarda imzasını attığı 97 golle, dünya rekorunu halen elinde tutmaktadır.

Ali Daei kaç yaşında?

52 yaşında () Ali Dayi/Yaş