Feridun Şavlı kaç yaşında öldü?

İçindekiler:

  1. Feridun Şavlı kaç yaşında öldü?
  2. Feridun Şavlı mezarı nerede?
  3. Domdom Ali ne zaman oldu?
  4. Bülent iğdiroğlu kaç yaşında öldü?
  5. Hababam Sınıfı domdom nereli?
  6. Tulum Hayri ne zaman öldü?
  7. Akil Öztuna nasıl öldü?
  8. Kalem Şakir Kaç Yaşında?
  9. Bülent Iğdiroğlu ne iş yapıyor?
  10. Hain Domdom kim?
  11. Dom Dom neresi?
  12. Cem Gürdap ne zaman öldü?
  13. Tulum Hayri oldu mu?
  14. Akil Öztuna ne zaman öldü?
  15. Akil Öztuna kaç yaşında öldü?
  16. Kalem Şakir öldü mü?
  17. Domdom nereli?
  18. Dom Dom ne demek?

Feridun Şavlı kaç yaşında öldü?

42 yaşında (1953–1995) Feridun Şavlı/Öldüğü zamanki yaşı

Feridun Şavlı mezarı nerede?

Alaşehir Asri Mezarlığı, Alaşehir, Türkiye Feridun Şavlı/Defnedildiği yer

Domdom Ali ne zaman oldu?

Geçirdiği talihsiz bir trafik kazası sonucunda kolunu kaybeden Şavlı, kazadan bir süre sonra 1996 yılında hayata gözlerini yummuştur.

Bülent iğdiroğlu kaç yaşında öldü?

68 yaşında (1953) Bülent İğdiroğlu/Yaş

Hababam Sınıfı domdom nereli?

1953 yılında Burdur'da dünyaya gelen Feridun Şavlı, özellikle Hababam Sınıfı filminin sevilen karakteri Domdom Ali ile tanınmıştır. Pek çok Yeşilçam projesinde ve aynı dönemde reklam filmlerinde de rol alan Şavlı, farklı sebeplerden dolayı 1978 yılında sinemadan uzaklaşma kararı almıştır.

Tulum Hayri ne zaman öldü?

Bir süredir yüksek tansiyon rahatsızlığı olduğu belirtilen ve Pendik Kurtköy Mahallesi Uydu Kent Sitelerindeki evinde vefat eden, 51 yaşındaki Cem Gürdap'ın cenazesi, Kartal Soğanlık'taki Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne ait tesislere götürüldü.

Akil Öztuna nasıl öldü?

İç kanama Akil Öztuna/Ölüm nedeni

Kalem Şakir Kaç Yaşında?

Türk sinemasının en sevilen yapımlarından Hababam Sınıfı'nda Kalem Şakir karakterine hayat veren oyuncu Tayfun Akalın önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İki aydır İstanbul Şile'deki bir bakımevinde kalan 60 yaşındaki Tayfun Akalın, 23 gün önce düşme sonucu beyin kanaması geçirdi.

Bülent Iğdiroğlu ne iş yapıyor?

Oyuncu Bülent İğdiroğlu/Meslekleri

Hain Domdom kim?

Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri olan Hababam Sınıfı'nın sinema uyarlamasında 'Domdom Ali' karakterini canlandıran Feridun Şavlı, yaşam öyküsüyle yürek burkuyor. Yeşilçam'ın sinemaya gönül veren isimlerinden biri olan Feridun Şavlı, 1953 yılında Burdur'da dünyaya geldi.

Dom Dom neresi?

Şavlı, "Hababam Sınıfı"ndaki "domdom" karakteri ile tanınan ve bu eserin vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Feridun Şavlı, 1953'te Burdur'da dünyaya geldi. Hababam Sınıfı serisi dışında bazı filmlerde de rol aldıktan sonra 1978'de sinemadan uzaklaştı.

Cem Gürdap ne zaman öldü?

Cem Gürdap/Ölüm tarihi

Tulum Hayri oldu mu?

Rıfat Ilgaz'ın unutulmaz eserinden Ertem Eğilmez tarafından aynı adla sinemaya uyarlanan “Hababam Sınıfı”nın oyuncularından “Tulum Hayri” lakaplı Cem Gürdap, vefat etti. Pendik Uydukent'te oturduğu evde fenalaştığı belirtilen Cem Gürdap'ın hastaneye kaldırılması için ambulans çağrıldı.

Akil Öztuna ne zaman öldü?

Akil Öztuna/Ölüm tarihi

Akil Öztuna kaç yaşında öldü?

71 yaşında (1905–1976) Akil Öztuna/Öldüğü zamanki yaşı

Kalem Şakir öldü mü?

Türk sinemasının en sevilen yapımlarından Hababam Sınıfı'nda Kalem Şakir karakterine hayat veren oyuncu Tayfun Akalın önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. ... Ertem Eğilmez'in yönettiği efsane film "Hababam Sınıfı" serisiyle tanınan oyuncu, "Süt Kardeşler" filminde de rol aldı.

Domdom nereli?

1953 yılında Burdur'da dünyaya gelen Feridun Şavlı, özellikle Hababam Sınıfı filminin sevilen karakteri Domdom Ali ile tanınmıştır. Pek çok Yeşilçam projesinde ve aynı dönemde reklam filmlerinde de rol alan Şavlı, farklı sebeplerden dolayı 1978 yılında sinemadan uzaklaşma kararı almıştır.

Dom Dom ne demek?

Domdom kurşunu. Davul. Kaba, ters, aksi (konuşma): Ne öyle domdom konuşuyorsun.