Interrail de yaş sınırı var mı?

İçindekiler:

  1. Interrail de yaş sınırı var mı?
  2. Interrail için ne kadar para lazım?
  3. Interrail pasaport gerekli mi?
  4. Interrail bileti nasıl alınır?
  5. Avrupa'da tren bileti nasıl alınır?
  6. Eurail bilet nedir?
  7. Interrail için hangi vize?
  8. Global Pass ne demek?
  9. Interrail Pass ne demek?

Interrail de yaş sınırı var mı?

Bugüne dek 26 olan gençlik yaş sınırı 28'e yükseltildi. 'de başlayan uygulama ile artık 28 yaşına kadar olan tüm gençler Balkan Flexi Pass dışındaki tüm Interrail bilet seçeneklerinden indirimli olarak yararlanacaklar.

Interrail için ne kadar para lazım?

1 Ay İçinde 7 Gün (Flexi) 3024.90 TL (€ 335.00) 2 Ay İçinde 10 Gün (Flexi) 3620.80 TL (€ 401.00) 2 Ay İçinde 15 Gün (Flexi) 4451.50 TL (€ 493.00) 15 Gün Sürekli Geçerli 4000.10 TL (€ 443.00)

Interrail pasaport gerekli mi?

Interrail Bileti Almak İçin Gerekenler Interrail bileti almak için gereken iki şey: Seçtiğiniz kategorideki biletin ücreti ve biletinizin üzerine pasaport numaranız işleneceğinden pasaportunuz. Interrail için Schengen vizesine ihtiyacınız olacak.

Interrail bileti nasıl alınır?

Interrail Bileti Nereden Alınır? İnterrail Pass kartları TCDD'nin uluslararası bilet satışına açık tüm garları ile İstanbul'da bulunan Gençtur, Cosmopolitan, Viking Turizm, Ankara'da bulunan Uygar Tours ve Van'da bulunan Ayanis Turizm seyahat acentelerinden satın alınabilir.

Avrupa'da tren bileti nasıl alınır?

Çoğu durumda, Avrupa tren bileti satın almanın en iyi yolu Omio , veya Trainline gibi bir üçüncü taraf rezervasyon web sitesidir . Bu siteler, her ülkenin ulusal demiryolu hizmetlerinden doğrudan rezervasyon yaparken çok daha kullanıcı dostu olan ara yüzleri ile hizmet veriyorlar.

Eurail bilet nedir?

Eurail, Avrupa'nın 28 farklı ülkesinde ucuz tren seyahati için kullanabileceğiniz bir pass biletidir. Bütün Eurail biletleri, gece trenleri ve tren çeşitleri hakkında genel bir bilgi edinin. Hangi durumlarda rezervasyon ücreti ödemeniz gerekir ve bunları ödemekten nasıl kaçınabilirsiniz.

Interrail için hangi vize?

Interrail vizesi diye bir şey yoktur. Interrail Avrupa ülkeleri arasında trenle belli bir ücret karşılığında belirli günler sınırsız seyahat hakkı veren göster-geç (pass) bilet türüdür. Interrail yapmak için Schengen vizesi almak gerekmektedir.

Global Pass ne demek?

Global Pass biletlerinde 1 ay içinde 5 gün geçerli bilet : InterRailciye belirleyeceği 1 aylık tarih aralığında ardışık ya da aralıklı olmak üzere toplam ve en çok 5 gün süreyle trenle yolculuk yapma hakkı sağlar.

Interrail Pass ne demek?

INTERRAIL PASS, Avrupa Demiryolları İşletmeleri tarafından uygulanan, her yaştan gezginlere ekonomik ulaşım olanağı sağlayan bir göster-geç (pass) bilet türüdür. Aynı biletle, istenen yerde ve zamanda istenen trene binme olanağı sağlar.