S7 Edge hafizasi ne kadar?

İçindekiler:

  1. S7 Edge hafizasi ne kadar?
  2. Samsung S7 Edge ram kac?
  3. S7 EDGE hafiza karti takilir mi?
  4. Samsung Galaxy S7 Edge kaç fps?

S7 Edge hafizasi ne kadar?

Kullanıcıların en rahat ve keyifli şekilde telefon deneyimi yaşamaları için tercihini geniş ekrandan yana kullanarak Samsung Galaxy S7 Edge 'i 5.5 inçlik ekranla üreten Samsung, böylesine yenilikçi bir tasarımı güçsüz bırakmıyor. 2.3 GHz ve 1.6 GHz hızlarında çalışan dörder çekirdekli iki işlemciye sahip olan model, 4 ...

Samsung S7 Edge ram kac?

Samsung ayrıca Galaxy S7 edge modelinde 4 GB LPDDR4 RAM'e yer vermiş. Galaxy S6 ailesinde ve Galaxy Note 5 modellerinde yer almamasıyla çok eleştirilen microSD kart kullanma imkanı ise Galaxy S7 edge modelinde geri döndü. Galaxy S7 edge modelinin dahili depolama kapasitesi ise 32, GB olarak satışa sunulacak.

S7 EDGE hafiza karti takilir mi?

Samsung Galaxy S7 Edge'e çift sim kart ve MicroSD kart nasıl takılır? 32 GB dahili hafızaya sahip olan Samsung Galaxy S7 Edge bazı kullanıcılar için yeterli olmayabilir. ... Yani ya 1 sim kart ve 1 MicroSD kart takabiliyorsunuz, yada SD kart takmadan 2 sim kart takıp çift hatlı olarak kullanabiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S7 Edge kaç fps?

Optik İmaj Sabitleme (OIS) ile hareketli görüntüleri kaydetmek kolaylaşıyor. 4K çözünürlüğünde 30 FPS hızında video çekmek de bu telefonla mümkün. Galaxy S7'deki diyafram açıklığı ise 1.7 değerinde.