Huawei Türkiye garanti ne demek?

İçindekiler:

  1. Huawei Türkiye garanti ne demek?
  2. Huawei telefon garantisi kaç yıl?
  3. Huawei telefonumun garantisini nasıl öğrenebilirim?
  4. Huawei orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  5. Telefon Yamulması neden olur?
  6. Samsung telefon Kasa Yamulması Garantiye girer mi?
  7. Huawei P Smart 2019 garanti süresi ne kadar?
  8. Yurtdışından gelen telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Huawei Türkiye garanti ne demek?

Şti. firmasının garantisi altındadır. “Huawei Türkiye Garantili” ürünlerde 2 yıl süresince, Türkiye geneline yayılmış Huawei Yetkili Servisi'nden garanti kapsamı dahilinde ücretsiz faydalanabilirsiniz. 2 yıl sonrasında ise Huawei yetkili servislerinden ücretli bir şekilde faydalanmaya devam edebilirsiniz.

Huawei telefon garantisi kaç yıl?

Her ürünün garanti süresi nihai kullanıcıya ürünün satıldığı tarihten itibaren başlayarak 2 yıldır ve bu tarihler ürünü satın aldığınızda satıcı tarafından ürün seri numarası ile beraber ürün garanti belgesi ve fatura üzerine işlenmiş olmalıdır.

Huawei telefonumun garantisini nasıl öğrenebilirim?

Garanti Sorgulama işlemini yaparken Huawei sizden cihazınızın IMEI numarasını isteyecek. IMEI numaranızı öğrenmek içini ise telefon açıkken arama ekranına *#06# yazın. Ekrana çıkan IMEI numarasını da Huawei Garanti Sorgulama sayfasındaki ilgili bölüme yazın.

Huawei orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Telefonun IMEI kodu E-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasından IMEI kodunu sorgulayabileceğiniz gibi ekrana *#06# yazıp arama tuşuna basarak da IMEI numarasını sorgulayabilirsiniz. Cihazın marka ve model bilgilerini kıyasladıktan sonra aynı sayfadaki kayıt durumu kısmını da incelemelisiniz.

Telefon Yamulması neden olur?

Telefonun Taraf kısmında bulunan ses tuşlarının olduğu kısımdan bir baskı aldığı vakit yamulma olabilir. Apple ürünlerinde telefon modelleri Çoğunlukla baskıyı merkezden yada Taraf kısımdan alıyor. çünkü de cep de kullanıldığı vakitte bu kısımdan vuruş alarak telefonun ziyan görmesine sebep oluyor.

Samsung telefon Kasa Yamulması Garantiye girer mi?

Çoğunlukla kullanıcı kaynaklı olan bu durumun nedeni telefonun dış malzemesiyle alakalıdır. Telefon kasası yamuldu ve yetkili serviste bu sorunun çözülmesi için başvuru yaptınız. ... Telefon yamulması gibi kasa üzerinde gerçekleşen sorunların hepsi kullanıcı kaynaklıdır. Bu nedenle garanti kapsamına girmez.

Huawei P Smart 2019 garanti süresi ne kadar?

a) Ürünü satın aldıktan sonra size teslim edildiği tarihten itibaren 2 yıl içerisinde garanti dahili arızalarda Huawei Yetkili Servisleri'nden ücretsiz olarak sınırsız faydalanabilirsiniz. Garanti harici arızalarda ücretli onarım için faydalanabilirsiniz.

Yurtdışından gelen telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız?

e-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasına gidin, Telefonun IMEI kodunu bu sayfaya yazın ve Sorgula'ya yıklayın. Bu sayfada aldığınız bilgiler, cihazın marka ve modeliyle uyuşmalı. Cihazın marka ve modelinin uyuştuğunu görüyorsanız, aynı sayfada bir de kayıt durumunu göreceksiniz.