ATA AOF ikinci donem kayitlari ne zaman?

İçindekiler:

  1. ATA AOF ikinci donem kayitlari ne zaman?
  2. Öğrencilik statüsü pasif öğrenciler kayıt yenilememiş ne demek?
  3. Ata aöf 2 sınıf ders Kayıtları nasıl olacak?
  4. AÖF kayıt yenileme 2020 2021 ne zaman?

ATA AOF ikinci donem kayitlari ne zaman?

ATA AÖF takvimine göre YKS İle Yerleştirme, Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş, AGNO Puanıyla Yatay Geçiş, İkinci Üniversite ve Uluslararası Öğrenciler için kayıt işlemlerine yönelik tarihler belirlendi. Buna göre, ikinci üniversite kayıt tarihi 31 Ağustos - 16 Ekim olarak açıklanmıştı.

Öğrencilik statüsü pasif öğrenciler kayıt yenilememiş ne demek?

Kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrenciler Yükseköğretim Bilgi Sistemine pasif olarak gönderilir. Pasif durumdaki öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamazlar ancak azami öğrenim süreleri işlemeye devam eder. Aynı zamanda sahip oldukları yurt ve nakdi burs imkânlarından da faydalanamazlar.

Ata aöf 2 sınıf ders Kayıtları nasıl olacak?

Ders kayıtları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra “Öğrenim” menüsü altında yer alan “Ders Alma” başlığını kullanarak ders kaydınızı yapabilirsiniz.

AÖF kayıt yenileme 2020 2021 ne zaman?

Bu duyuru Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemlerini kapsamaktadır. 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayıp 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 23:30'da sona erecektir.