Aynısafa cayı nasıl hazırlanır?

İçindekiler:

  1. Aynısafa cayı nasıl hazırlanır?
  2. Aynısefa bitkisi neye iyi gelir?
  3. Aynısefa yağı saça nasıl uygulanır?
  4. Aynısefa Kremi pişiğe iyi gelir mi?

Aynısafa cayı nasıl hazırlanır?

Aynısafa çayı hazırlamak için ilk önce, bir çay kaşığı kurutulmuş aynısefa bitkisi, su bardağı dolusu kaynar suya ilave edin. Daha sonra üstü kapalı olarak 8-10 dakika demlemeye bırakın. Demlenen çayı süzüp afiyetle tüketebilirsiniz. •Günde 3 bardak aynısafa çayını tüketebilirsiniz.

Aynısefa bitkisi neye iyi gelir?

* Aynısefa bitkisi sivilce, akne ve kara lekeleri tedavi etmekte oldukça başarılı olmasının yanı sıra ayak mantarı tedavisinde de etkilidir. Özellikle kaşıntılı ayak mantarı rahatsızlıklarını birkaç haftada iyileştirir. * Aynısefa kas spazmlarını hafifletmek için geleneksel olarak kremlerde ve losyonlarda kullanılır.

Aynısefa yağı saça nasıl uygulanır?

Cilt kuruluğu dışından, aynısefa yağı saç bakımında da kullanılan bir yağdır. Saç diplerinize masaj yaparak bekletip ardından durulayabilirsiniz. Saçlara canlılık ve parlaklık verir.

Aynısefa Kremi pişiğe iyi gelir mi?

Farmasi dr.C.Tuna aynısefa yağı cilt bakım kremi Güneş ışınlarına karşı koruyucu ve cildi nemlendiricidir. Bunun dışında varis, egzama, sivilce, mantar, pişik, isilik ve döküntü gibi cilt problemlerinde destekleyici ve yardımcıdır. Lokal deri problemlerinin dıştan tedavisinde kullanılan en önemli bitkilerdendir.