Erzurum Başsavcısı kim oldu?

İçindekiler:

  1. Erzurum Başsavcısı kim oldu?
  2. Erzurum Adalet Komisyonu Başkanı kimdir?
  3. Ünal Bingül Savcı nereli?
  4. Aydın Başsavcısı kim oldu?
  5. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı kim oldu?
  6. Aziziye ilçesi hangi adliyeye bağlı?
  7. Erzurum 1 icra dairesi nerede?
  8. Mehmet Metin Kahraman nereli?
  9. Hangi başsavcılar değişti?
  10. Diyarbakır baş savcısı kimdir?
  11. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı vekili kim?
  12. Ankara Yenimahalle ilçesi hangi adliyeye bağlı?
  13. Erzurum Adliyesi hangi mahallede?

Erzurum Başsavcısı kim oldu?

Hakim ve Savcılar Kurulunun (HSK) yayınladığı yaz kararnamesi ile 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişti. Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel ise Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

Erzurum Adalet Komisyonu Başkanı kimdir?

Dönem avukatlık adli yargı hâkim ve savcı adaylarına yönelik Hâkim ve Savcı Adaylarının Staj Verimliliğinin ve Etkinliğinin Artırılması Projesi kapsamında Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan BÖLÜKBAŞI, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Nuri NAYMAN ve Staj Koordinatörü Cumhuriyet Başsavcı Vekili Günşafak KARARTI'nın ...

Ünal Bingül Savcı nereli?

Erzurumlu olan Başsavcı tam 9 yıldan bu yana kendi şehrinde görev yapıyor. HSYK adli yargı kararnamesi ile Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı olan Ünal Bingül ile biraz özel hayatını biraz da hukuk sistemini konuştuk. Siz Erzurumlusunuz ve kendi ilinizde 9 yıldan beri görevinizi yapıyorsunuz.

Aydın Başsavcısı kim oldu?

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Yaz Kararnamesi ile Aydın'daki adliyelerde çok sayıda hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. HSK Kararnamesi'ne göre Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten'in yerine Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker atandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı kim oldu?

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut GÜRE ve Diyarbakır Adalet Komisyonu Başkanı Ercan ARSLAN'ın yeni seçilen Baro Başkanımızı ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler.

Aziziye ilçesi hangi adliyeye bağlı?

Karasu Adliyesi
KARASU ADLİYE SARAYI
İletişim AdresiAziziye Mahalle Ankara Caddesi Karasu SAKARYA
Telefon0(264) 718 11 09
Faks0(264) 718 11 78
E-posta
6 satır daha

Erzurum 1 icra dairesi nerede?

ERZURUM ADLİYESİ
ADRESTELEFON:
Lalapaşa Mah. hastaneler Cad. No :41 Yakutiye/ERZURUM0442 237 01 70 - 71
0442 235 75 52

Mehmet Metin Kahraman nereli?

Kayseri'de yaşayan Metin Kahraman (75) parkta tanıştığı ve yalnız olduğunu söyleyen bir kadına merhamet ederek kadını evine davet etti.

Hangi başsavcılar değişti?

Meclis, HSK'nin 7 üyesini seçti Kararnameyle Zonguldak, Denizli, Sakarya, Giresun, Aydın, Çanakkale, Diyarbakır, Afyon, Trabzon, Edirne, Erzurum, Amasya, Elazığ, Kilis, Nevşehir, Erzincan, Çankırı, Kırklareli, Kütahya, Burdur, Kastamonu, Ağrı, Bayburt, Iğdır, Hakkari ve Tunceli olmak üzere 26 ile yeni başsavcı atandı.

Diyarbakır baş savcısı kimdir?

Hakim ve Savcılar Kurulunun (HSK) yayımladığı yaz kararnamesi ile 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişti. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz Yargıtay Cumhuriyet Savcısı oldu.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı vekili kim?

15.12.2014 tarihinde Yargıtay Üyeliğine seçilen Rıdvan Gündoğdu Yargıtay Yirminci Ceza Dairesi Üyesi olarak görevini sürdürmekte iken, Yargıtay Büyük Genel Kurulunca gösterilen adaylar arasından, Cumhurbaşkanınca tarihinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanmıştır.

Ankara Yenimahalle ilçesi hangi adliyeye bağlı?

ANKARA BATI ADLİYESİ Batısında Sincan, kuzey güney ve doğusunda Yenimahalle ilçeleriyle çevrilidir. Etimesgut tarihi ipek yolu üzerinde kurulmuştur.

Erzurum Adliyesi hangi mahallede?

ERZURUM ADLİYESİ
ADRESTELEFON:
Lalapaşa Mah. hastaneler Cad. No :41 Yakutiye/ERZURUM0442 237 01 70 - 71
0442 235 75 52