Kimlik no'yu ne demek?

İçindekiler:

  1. Kimlik no'yu ne demek?
  2. ÖSYM şifresi nasıl alinir?
  3. ÖSYM numarası nereden alınır?
  4. ÖSYM telefon numarası nasıl girilir?
  5. ÖSYM evrak referans no ne işe yarar?
  6. Ais ne demek?
  7. AIS kaydi nedir?

Kimlik no'yu ne demek?

YU Numarası; TC kimlik numarası olmayan adayların ÖSYM tarafından düzenlenen herhangi bir sınava başvurabilmeleri için sahip olmaları gereken üyelik numarasıdır.

ÖSYM şifresi nasıl alinir?

ÖSYM ADAY ŞİFRESİ ALMA AİS giriş şifresini unutan adaylar herhangi bir sınav başvuru merkezine müracaat ederek yeni şifre talebinde bulunabiliyorlar. Görevliye ödenecek olan 2 TL karşılığında sadece bir kaç dakikalık işlem sonrasında yeni bir şifre alınabiliyor.

ÖSYM numarası nereden alınır?

T.C. Kimlik Numarası veya 9 ile başlayan YU Numarası olan adaylara ÖSYM tarafından YU Numarası verilmemektedir. ÖSYM YU Numarası edinme işlemi için aşağıdaki adımları uygulayınız: http://ais.osym.gov.tr/YabanciUyruk/YabanciUyrukNoEdinme sayfası üzerinden YU Edinme Formunu doldurunuz.

ÖSYM telefon numarası nasıl girilir?

Nasıl yardımcı olabilirsiniz? 444 67 96 ÖSYM Çağrı Merkezinden bilgi alabilirsiniz.

ÖSYM evrak referans no ne işe yarar?

ÖSYM ile yapılacak olan yazışmalarda yollayacağınız dilekçenizin işleme alınabilmesi için Dilekçenize Evrak Referans Numarası Eklemeniz zorunludur.

Ais ne demek?

AİS Sistemi Nedir? AİS sisteminin açılımı Aday İşlemleri Sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır.

AIS kaydi nedir?

Aday İşlemleri Sistemi ya da kısaca AİS, tüm dünyada ÖSYM tarafından düzenlenecek olan sınavlar için başvuru, süreç takibi, geçmiş sınav bilgilerini içeren bir çeşit bilgi ve başvuru platformudur.