Iklim adi ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Iklim adi ne anlama gelir?
  2. Türkiye'de iklim adında kaç kişi var?
  3. Ilkim ne anlama gelir?
  4. Iklim isminde kaç kişi var?
  5. Iklima ismi caiz mi?
  6. Iklima kimin ismi?

Iklim adi ne anlama gelir?

İklim, bir yerde uzun bir süre boyunca gözlemlenen sıcaklık, nem, hava basıncı, rüzgâr, yağış, yağış şekli gibi meteorolojik olayların ortalamasına verilen addır.

Türkiye'de iklim adında kaç kişi var?

İKLİM Adının Yaygınlığı 1875. yegane, 1876. altemur, 1877. iklim, 1878. refhan, 1879. ilham, ...). Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı İKLİM ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03.

Ilkim ne anlama gelir?

İlkim ismi, genellikle ilk çocuk anlamında kullanılıyor. İlk çocuklara verilen bir isim olarak bilinir. İlkim Ne Demek? ... İlkim ismi, ilk çocuk anlamına sahip olması nedeniyle genellikle ilk defa çocuk sahibi olan kişiler tarafından tercih edilebiliyor.

Iklim isminde kaç kişi var?

Iklim isimli kaç kişi var? Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı İKLİM ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03.

Iklima ismi caiz mi?

İklima ismi Hz. Adem (A.S)'ın doğan ilk kız çocuğunun adı olmakla birlikte dünyaya gelen en güzel üç kadından biri olduğu da söylenmektedir. ... Bununla birlikte bebeklere İklima ismini koymanın bir sakıncası olmadığı bilinmektedir. İklima caiz isimler arasındadır.

Iklima kimin ismi?

İklima ismi Hz. Adem (A.S)'ın doğan ilk kız çocuğunun adı olmakla birlikte dünyaya gelen en güzel üç kadından biri olduğu da söylenmektedir. Son zamanların en popüler isimlerinden biri haline gelen İklima Kur1an-ı Kerim'de geçmemektedir.